• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Toon Gerbrands van KAMPIOEN PSV morgen te gast in Berghem

Toon Gerbrands is morgen, dinsdag 24 mei, te gast tijdens de Expert Meeting, die in Berghem wordt gehouden. Het initiatief komt vanuit het Sport Expertise Centrum in Oss. Thema van de bijeenkomst is 'sportieve samenwerking op weg naar het jaar 2020'. Gastspreker Toon Gerbrands is de algemeen directeur en kampioen van Nederland, PSV uit Eindhoven. Hij was ook werkzaam bij AZ in Alkmaar, bij de DSB schaatsploeg en ook bekend als oud-bondscoach van de Olympische heren volleybalselectie.

Lees hier het persbericht:

Ook dit jaar organiseert het Sport Expertise Centrum weer de jaarlijkse Expertmeeting. Dit jaar zal de bijeenkomst plaatsvinden op dinsdag 24 mei in de Berchplaets in Berghem, met het thema ‘Sportieve samenwerkingen op weg naar het jaar 2020’. Het is mogelijk om tot 20 mei je in te schrijven voor de Expertmeeting, dus wees er op tijd bij.

Dit jaar zal de Expertmeeting geopend worden door Toon Gerbrands, algemeen directeur PSV. Hij zal uitlichten hoe sport kan dienen als een bindmiddel in de maatschappij. Na de opening zullen de deelnemers zich aansluiten bij één van de drie workshops die verzorgd worden door Menno Schermer (Nederlandse Sport Alliantie), Ewald van Kouwen (Aanvoerder Positief Coachen) en Johan Wakkie (JOGG). De drie workshop zullen ieder een eigen onderdeel uitlichten binnen het algemene thema.

Menno Schermer is Projectleider Wijksportclubs bij de Nederlandse Sport Alliantie. Hij zal tips geven over hoe je een sportvereniging een waardevolle ontmoetingsplek en een bron van talentontwikkeling blijft in de toekomst. Ook zal hij vertellen waarom het belangrijk is om een gezonde leefstijl te stimuleren. Ewald van Kouwen, Aanvoerder Positief Coachen, vertelt u een verhaal over hoe positiviteit een klimaat kan creëren binnen uw club waarin prestaties verbeteren, minder pubers afhaken, sportief gedrag toeneemt en ook het aantal vrijwilligers toeneemt.

Tevens zal Johan Wakkie een workshop verzorgen. Hij is adviseur Jongeren Op Gezond Gewicht en hier zal hij zich dan ook op focussen. Hoe belangrijk is gezonde voeding en bewegingsonderwijs voor de ontwikkeling van kinderen? Hier zal hij een antwoord op geven tijdens zijn workshop.

Na de workshops zal er een algemene afsluiting volgen met aansluitend een netwerkborrel. Als u interesse heeft om aan de Expertmeeting deel te nemen, dan kunt u zich tot en met 20 mei inschrijven via www.sportinoss.nl. Daarbij moet u kiezen voor 1 van de 3 workshop waaraan u wilt deelnemen. Deelname is gratis.

De Expert Meeting wordt gehouden in De Berchplaets in Berghem. Aanvang 18.30uur.

Info via www.sportinoss.nl.