• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

PartyLolTentParasol op podium 4 bij het Hoessenbosch Festival 2016

Hoessenbosch maakte deze week bekend dat Party Lol Tent Parasol op podium 4 komt te staan met het Hoessenbosch Festival. Echt een grappig concept op het Hoessenbosch Festival die plaats vindt op 2 en 3 september 2016.

Samen met jou en vele andere zijn wij de PartyLolTentParasol. Waar kun je ons onder andere van kennen? In wisselende samenstelling zijn wij de afgelopen jaren zijn geweest op ondere andere Pinkpop, Lowlands, Paaspop, RaafFESTtein , Appelpop, Werchter, PSV stadion,Jumbo Berghem,

StReekfeest, Bastpop, Aktiefix, de Schaijkse Braderie, Solar Weekend, Concert at Sea, Megen, De Parade, Boulevard Den Bosch, 4-daagsefeesten Nijmegen, Oerol, Stedentrip Rome, Bomenpark Heesch, de Kriekenput, rommelmarkt Overlangel, Maasdijkmarathon, München, TT Assen en nu dus ook op het HOESSENBOSCH FESTIVAL!

Festivalband in een kleine tent.
Muzikaal weten wij onze plaats (goede bands zijn er al genoeg), maar onze optedens tonen bij iedereen een lach op het gezicht. Het lot bepaald welk thema er gespeeld gaat worden. In het thema en leveren verkleedspullen aan om te zorgen dat iedereen zich verplaatst in het thema. Per thema nemen we je op reis met een soort van medley. Per thema maximaal 10 minuten en dan volgt er weer een nieuw thema.

Veel onzin. Geen massa publiek maar maximaal 20 personen. Verschuilen heeft dus geen zin. Meezingen en dansen is een must! Hoe meer jullie drinken hoe beter wij klinken en hoe harder jullie zingen hoe minder hard jullie ons horen. Een mooie cocktail van muziek en onzin wat voor een goede afwisseling zorgt op een festival ten opzichte van bands die zichzelf wel serieus nemen! LOL

PartyLolTentParasol

Tot op 2&3 september!