• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Zet in je agenda, Rabobank Oss Bernheze Maatschappelijke beursvloer

Na een succesvolle eerste editie van de Maatschappelijke beursvloer in 2015 in de Berchplaets, met maar liefst 115 matches tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven, organiseert Rabobank Oss Bernheze ook in 2016 dit maatschappelijke evenement in de regio. En iedereen is welkom!  Op donderdag 16 juni 2016 vindt de tweede editie van Beursvloer Oss Bernheze plaats. Dit keer in de Pas in Heesch. Lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties uit de regio kunnen zich inschrijven voor dit dynamische event. Een goede gelegenheid om mooie matches te sluiten en de regio een stukje mooier te maken.

De Beursvloer is een initiatief van Rabobank Oss Bernheze. De Beursvloer draait om elkaar ontmoeten en matches maken. Goede doelen, verenigingen, stichtingen en maatschappelijke instellingen kunnen de hulp van ondernemers goed gebruiken. Bedrijven, scholen en serviceclubs bieden hun kennis en ervaring aan. Dat kan ook materiaal, menskracht of toegang tot een netwerk zijn. De maatschappelijke organisatie biedt een mooie tegenprestatie voor het bedrijf waar ze een deal mee sluiten. Alles met een gesloten beurs. Want vragen om geld en geld bieden is niet toegestaan. Rabobank Oss Bernheze vindt het belangrijk om een maatschappelijk evenement als de beursvloer te organiseren. De bank is dan ook graag initiatiefnemer én sponsor van dit evenement. “Als bank zoeken wij continu naar lokale verbindingen. We beschikken namelijk over een groot kennisnetwerk. We zijn blij dat we op deze manier verschillende partijen samen kunnen brengen”, aldus Judith Cok, directeur Bedrijven van Rabobank Oss Bernheze.
Helpen is eenvoudig

Elk bedrijf heeft iets te bieden, bijvoorbeeld de kennis om een maatschappelijke organisatie te helpen met PR en communicatie of een gastles te geven over een bepaald onderwerp. Ook kan een team zich een dagdeel inzetten om een klus te klaren of iets leuks te organiseren voor een kwetsbare doelgroep. Een onderneming die spullen, computers of meubilair over heeft, maakt hier een lokale organisatie heel blij mee. Als tegenprestatie biedt de organisatie een leuk teamuitje aan het bedrijf of zorgen zij voor een heerlijke lunch. Er is van alles mogelijk.

Maatschappelijk betrokken
Voor een bedrijf is Beursvloer Oss Bernheze een eenvoudig middel om maatschappelijk betrokken te ondernemen en wat te kunnen betekenen voor de lokale gemeenschap. Het levert positieve publiciteit op en het kan een positief effect hebben op de interne organisatie en het eigen netwerk. Een win-win situatie voor alle partijen!

Ook meedoen?
De Beursvloer vindt plaats op donderdag 16 juni van 15.00 uur tot 18.30 uur in de Pas in Heesch. Deelname is gratis. Bedrijven, scholen en maatschappelijke organisaties kunnen zich nu inschrijven. Ook de gemeenten (Oss, Landerd en Bernheze) en serviceclubs zijn van harte welkom om mee te doen.

Meer informatie of direct aanmelden:
www.beursvloerossbernheze.nl