• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

"Het bloed kruipt waar het niet gaan kan" bij trio FamiLee

Het carnaval barst bijna los en het feest wordt opgeluisterd met leuke bands. Trio FamiLee is ook zo'n leuke band en die spelen met carnaval in Berghem. Het is een nieuwe naam in Berghem, maar eigenlijk toch weer niet. Trio FamiLee hebben de roots eigenlijk in Berghem en bestaat uit vader, moeder en zoon. Teun en Antoinette en zoon Ton van der Lee, trio FamiLee! Ton is een Berghemenaar en was vorig jaar nog volop in het nieuws. Hij zat in

de TV-serie, Dik Tevreden, van Omroep Brabant waar mensen werden meegenomen in het leven van obesitaspatiënten. Zijn ouders zijn ook bekend in Berghem en "omstreken"! Teun heeft jarenlang op de Osseweg gewoond en zijn zussen en broer wonen nog steeds in Berghem. 

greenlightexpress02

Teun en Antoinette hebben samen ruim 40 jaar in het vak gezeten. Hoofdzakelijk beroeps en maakte vroeger deel uit van destijds de coverband van Nederland Greenlight Express. Met deze band hebben zij vele bekende artiesten van toen en nu muzikaal begeleid. Samen hebben zij nog een duo gevormd genaamd Special Request. Teun van der Lee is ook medeoprichter geweest van duo Idem Dito die na 10 jaar besloot te stoppen. Zoon Ton heeft daar 3 jaar deel van uitgemaakt.

greenlightexpress01

Onder het mom van "het bloed kruipt waar het niet gaan kan", heeft de familie van der Lee de draad weer opgepakt en vormen nu 1,5 jaar het trio FamiLee! "Wat is er mooier om samen met je ouders die zoveel ervaring hebben in het vak op het podium te staan en nog iedere keer van hun te kunnen leren", wist Ton te vertellen.

familee01

Ze hebben met Koningsdag en met 11-11 bal ook al in de Berchplaets gespeeld. Nu doen zij het met carnaval dunnetjes over op de zaterdagavond, maandagmiddag met kindermatinee en de maandagavond. Dit trio met een brok aan ervaring is dezer dagen te zien en te horen in de Berchplaets in Berghem. Kom carnaval vieren met het trio FamiLee!

Meer informatie: www.facebook.com/triofamilee

berchplaetskindermatinee2016