• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Huiskamerbijeenkomst Groene loper 14 Januari voor Oss en Berghem

Heb je een droom, idee of een concreet plan om jouw omgeving nog mooier, groener of leuker te maken? Of zoek je ondersteuning voor een idee of initiatief? Kom dan naar de HUISKAMERBIJEENKOMST GROENE LOPER op donderdagavond 14 januari a.s.! Open inloop tussen 19.30 en 21.30 uur! In een ongedwongen sfeer bij het Talentcentrum (Berghemseweg 8b, Oss) kun je inspiratie opdoen, advies inwinnen of aanhaken bij de ideeën van andere bewoners. Ook kijken we naar geschikte locaties voor ideeën en krijg je informatie over stimuleringsbijdragen van € 750,- voor de ondersteuning van goede ideeën.

Groene Lopers Maashorst
De huiskamerbijeenkomst is onderdeel van het IVN-project De Groene Loper in samenwerking met De Maashorst en de Maashorstgemeenten. Met het project De Groene Loper willen wij de omliggende kernen, waaronder Oss, Berghem en Herpen meer verbinden met natuurgebied de Maashorst. Dit doen wij door inwoners die ideeën hebben om hun omgeving mooier en beleefbaarder te maken te stimuleren, te ondersteunen en te verbinden. Dit kan in de eigen voortuin of in de openbare ruimte, alleen of samen, door bewoners en door ondernemers!

De huiskamerbijeenkomst op 14 januari voor Oss is gericht op zowel Oss als Berghem. In Berghem vindt daarnaast een mini-huiskamersessie plaats, voorafgaand aan de openbare dorpsraadvergadering van 8 maart. Nadere info volgt via de dorpsraad. De huiskamerbijeenkomst in Herpen is op 19 januari a.s.

Meer informatie over het participatieproject de Groene Loper, de Huiskamerbijeenkomst en de stimuleringsvouchers vind je in de bijlagen en op http://www.demaashorst.nl/projecten/de-groene-loper/. En kijk ook eens op de facebookpagina van De Maashorst: https://www.facebook.com/allemaalmaashorst/?fref=ts.

Wij werken oa. samen met IVN Oss, Landschapsbeheer Oss, Stadse Boeren Oss, Muzelinck en verschillende wijk-/dorpsraden. Wij hebben deze uitnodiging verder naar contactpersonen van buurt- en andere verenigingen gestuurd. Wanneer u dit bericht wilt delen binnen uw netwerk, dan stellen wij dit zeer op prijs.

Wij hopen u te ontmoeten op 14 januari bij het Talentcentrum aan de Berghemseweg, de GROENE LOPER ligt voor u uitgerold!