• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Schaatsbaan ligt klaar, bij indoor schaatsen Winter is Coming!

De schaatsbaan ligt klaar. Organisator van de Winter is Coming, Alwin van Dijk, is er klaar voor! Vanwege het slechte weer verhuist de schaatsbaan naar binnnen. Dat is uniek in Berghem, indoor schaatsen! De liefhebbers kunnen in de Berchplaets schaatsen. Het horaceaplein blijft wel buiten. In de chalet is op zondag 13 december van alles te krijgen, waaronder gluhwein en oliebollen! Tijdens de eerste editie van het nieuwe ‘Winter is Coming’ is er voor jong en oud

van alles te beleven rondom de Berchplaets. Van 11:00 uur tot 22:00 uur staan er in de Berchplaets allerlei leuke activiteiten op het programma. Ook dit jaar is er binnen weer de traditionele kerstmarkt.

Van 11:00 uur tot 16:00 uur kunt u voor slechts twee euro alle kraampjes bekijken terwijl de kinderen genieten in de knutselhoek. Daarnaast zullen onder meer dansgroepen Nancy van der Meer, BeatYes en Acrogym zorgen voor spetterende optreden.

Er is o.a. de mogelijkheid om te schaatsen. De gehele dag zal de indoor-schaatsbaan, waarop vrij mag worden geschaatst, geopend zijn. Voor gratis schaatsen wordt gezorgd. Het is dus niet de bedoeling dat u zelf schaatsen meeneemt. Daarnaast is er voor de niet-schaatsers een kampvuur om even op te warmen en een terras waar zij kunnen genieten van een lekkere warme chocomel, glühwein of een hapje eten.

Vanaf 16:00 uur wordt deze mooie dag afgesloten met een spetterend feest. Tot 22:00 uur is een DJ aanwezig om plaatjes te draaien.

De gehele avond is het mogelijk om radje te draaien en let goed op want misschien haal jij net je biertje tijdens het Happy Hour!

Tot dan! De Berchplaets

winteriscoming01

winteriscoming02

winteriscoming03

berchplaetswinteriscoming01

berchplaetswinteriscoming02