• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Vandaag staat Halloween in de Hoessenbosch op het programma!


Vandaag staat Halloween in de Hoessenbosch op het programma! Zaterdagmiddag 31 oktober staat vanaf 14.00uur, halloween for kids op het programma en om 20uur voor volwassenen. Ben jij niet snel bang? Kom dan naar Hoessenbosch en treedt binnen in de gruwelijke wereld van dubieuze professor Viktor Kruell. Als je 16 jaar of ouder bent… en als je durft natuurlijk! Een bos in het donker leent zich natuurlijk prima voor

een spannend Halloween-evenement. Zeker als het niet zomaar een bos is, maar een openluchttheater als Hoessenbosch! We gaan de bezoeker de stuipen op het lijf jagen! Voor een deel kan deze dat op de tribune ondergaan, maar een echte horrortocht is onderdeel van het programma. En om bij te komen van al dat engs, sluit Halloween in Hoessenbosch af met een Halloweenparty met DJ.

Het horrorverhaal
Viktor Kruell is naar een onderkomen bij Hoessenbosch gevlucht en houdt daar vreselijke wetenschappelijke experimenten op onvrijwillige proefpersonen. Hij wil krachtige medicijnen ontwikkelen waarmee hij veel geld denkt te gaan verdienen. De politie volgt hem al jaren en zit hem nu echt op de hielen, maar er is een veel groter gevaar wat op de loer ligt. De gruwelijke experimenten hebben namelijk een verontrustende uitwerking op zijn slachtoffers.
Halloween in Hoessenbosch is een monsterpoductie, ruim zestig vrijwilligers zijn voor en achter de schermen bezig om het evenement tot een succes te maken: van acteurs, tot een veiligheidsteam en van horeca tot de DJ. Maar natuurlijk wordt het vooral een succes als de gruwelijke horrortocht en de Halloween afterparty door veel enthousiaste mensen bezocht wordt!

Durf jij naar Hoessenbosch met Halloween?
Je bent welkom als je minimaal 16 jaar oud bent! Aanvang 20.00 uur. Meer informatie op http://www.hoessenbosch.nl/agenda

Bekijk deze teasers maar eens....