• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Gouden Knol, hoogste onderscheiding SCB, voor Ageeth Ceelen!

De Gouden Knol is de hoogste onderscheiding binnen Stichting Carnaval Berghem en wordt maximaal 1 keer per carnavalsjaar toegekend aan een vrijwilliger die veel (heeft) betekend voor Berghem in het algemeen en carnaval in het bijzonder. Gisteravond is aansluitend op de jubileumvoorstelling van toneelgroep Hoessenbosch in het openluchttheater, de Gouden Knol uitgereikt aan Ageeth Ceelen. 

Ageeth is een creatieve duizendpoot en een ras entertainer, goed voor veel gelukkige momenten voor veel Berghemnaren, van heel jong tot heel oud. Binnen Stichting Carnaval is ze actief voor de commissie Senioren en lid van de Bezige Meidjes. Voor haar echtgenoot Klaas was ze een steun en toeverlaat in zijn prinsenseizoen 2006/2007.

Ze is regelmatig bij carnavalsactiviteiten actief om kinderen te entertainen en / of te schminken. Daarnaast is Ageeth de grote drijvende kracht achter het gezelschap Tis Wa, al jarenlang de afsluitende act van de Pronkzittingen in het Knollenrijk. Al maanden voor de uitvoeringen zet zij deze act zorgvuldig in elkaar via het nodige plak- en knipwerk van de tientallen muziekfragmenten die in deze act worden gebruikt.

Ook buiten het carnaval is Ageeth zeer actief. Bijvoorbeeld bij toneelvereniging Hoessenbosch, waar ze op het podium staat maar ook achter de schermen een belangrijke rol vervult. Voor ouderenvereniging De Herfstzon is Ageeth regisseur van de diverse toneelvoorstellingen. Ze helpt graag mee bij activiteiten in de Wilberthof. Voor gemeenschapshuis De Berchplaets is Ageeth actief binnen de activiteitencommissie. En alle kinderen kennen Ageeth via haar creaties ‘Tante Agaath’ en ‘Oma Fientje’, waarmee ze prachtige optredens verzorgt op scholen, tijdens de kindervakantieweek of bij andere evenementen.

Als familievrouw staat Ageeth natuurlijk altijd klaar voor haar man Klaas en haar dochter Ashley.
Een vrouw met niet alleen een grote staat van dienst, maar vooral ook met een groot hart.

Stichting Carnaval Berghem is trots op een vrouw als Ageeth in haar midden.En we weten zeker dat deze trots binnen Berghem breed gedragen wordt.
Deze Gouden Knol is dan ook meer dan terecht. Ageeth: bedankt voor al jouw inzet voor de gemeenschap en proficiat met deze onderscheiding!