• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Netwerken op het asfalt, de Business Grand Prix Berghem

Donderdag 10 september stond de 10e editie van de populaire Business Grand Prix Berghem op het programma. Circuit Park Berghem, normaal in gebruik door professionele karters, was deze dag exclusief gereserveerd voor maar liefst 37 bedrijventeams uit allerlei branches en regio's. Het programma begon om 12.00 uur met een ontvangst, waarbij kennismaking met de andere teams centraal stond. Onder het genot van een heerlijke lunch en begeleidende woorden werden alle ins en outs van de dag doorgenomen.

Business Grand Prix the Race!
Na een 15 minuten kwalificatietraining stonden alle bedrijventeams opgesteld en kon de race beginnen. Een race van 100 ronden over de 1100 meter lange Eurofinal Lay Out. De bedoeling; het team dat als eerste 100 ronden heeft afgelegd mag zich de winnaar noemen! 

Race Incentives
Na deze spannende en sportieve race was de verrassing voor de teams nu aangebroken. Maar liefst 4 verschillende race incentives waaronder Race Kart rijden, Driften, Race Simulator en een heus F1 bandenwissel spel stonden op het programma.

Win Win was het resultaat!
Onder het genot van een heerlijke barbecue volgde de prijsuitreiking. Naast een set welverdiende bekers werden ook een groot aantal prijzen verloot onder alle deelnemers.
De podiumplaatsen gingen naar:

1. Groot Hart Racing
2. PSV Moreno
3. Fleets

Na een uitgebreide evaluatie was iedereen het met elkaar eens: Dit is fun! De Business Grand Prix haalt adrenaline omhoog en heeft voor menigeen gezorgd voor nieuwe zakelijke contacten.


Fotografie: Tjeerd Schuringa
Tekst: Circuit Park Berghem