• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Buurtpreventie initiatief goed ontvangen, doet U ook een keer mee?

Op regelmatige basis worden er speciale buurtpreventieavonden gehouden in delen van Berghem. Ook afgelopen 25 juni 2015 en op 22 juli 2015 zijn bewoners, samen met de politie en de dorpsraad, op pad geweest door Berghem, om te letten op onveilige situaties, niet afgesloten auto’s en fietsen. Maar vooral is belangrijk, dat we in gesprek zijn gegaan met de bewoners in Berghem. Dat is deze avonden ook weer het geval geweest. Het moet voor de bewoners ook een goed gevoel zijn te weten, dat er mensen op deze manier een bijdrage willen leveren aan een veilig Berghem, een dorp waar het goed wonen en werken is.



Diverse bewoners hebben aangegeven dat ze blij zijn met dit initiatief. De buurtpreventie heeft de afgelopen jaren, in de donkere maanden, elke maand een avond plaats gevonden. Ditmaal kwam het initiatief vanuit de vrijwilligers, om ook in de zomermaanden juni en juli een avond te organiseren. Dit om de aandacht op de buurtpreventie vast te houden. Een goed streven!

De dorpsraad zou graag zien, dat er meer vrijwilligers zich aan melden voor de nieuw in te plannen avonden. Er zijn al een behoorlijk aantal vrijwilligers, maar er is zeker nog ruimte voor meer deelnemers. Je hoeft als vrijwilliger namelijk niet alle avonden mee te lopen. Indien je één of twee avonden mee kan doen lever je ook al een bijdrage. Er kan dan makkelijker gewisseld worden en het ontlast de vaste krachten.

De dorpsraad rekent op u! Aanmelden kan bij het secretariaat.

Dorpsraad Berghem
Secretariaat: Maanstraat 19, tel. 06 26979796
e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.