• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Gratis proefles voor zingen, dansen en acteren in de Musical Klas

Na de herfstvakantie gaan Sylvia Samson en Marij van den Boom in Berghem (In Sportschool Four2Go) en in Ravenstein (In Qué Rico) beginnen met De Musical Klas. Zingen terwijl je danst en dan ook nog een verhaal vertellen. Samenspelen, zelfvertrouwen, muzikaliteit, inleving, de basis van zang en dans, maar vooral VEEL PLEZIER maken! Sylvia en Marij geven al jaren

individuele zanglessen voor alle leeftijden. Maar n.a.v. programma’s als The Voice kids en Superkids kwamen steeds meer aanvragen van jonge kinderen voor zangles.

Voor kinderen is het veel leuker en leerzamer om in een groep te zingen en naar elkaar te luisteren, en zo gingen ze samen op zoek naar een plek om deze kinderen bij elkaar te laten komen. Sylvia Samson is ook dansdocent en Marij is ook theatermaakster en daarmee ontstond een volledig pakket, en was De Musical Klas geboren: Zang, Dans en Spel! 

In het voorjaar van 2016 hebben Marij en Sylvia een tiental try-out lessen gegeven in Ravenstein. Dat beviel de kinderen en de juffen erg goed en dus gaan ze nu in november met drie groepen starten: In Ravenstein op zaterdagochtend met een groep van 8-11 jaar, en in Berghem op woensdag eind van de middag een groep van 8-11 en een groep van 12-15 jaar.

Op zaterdag 5 november is er een gratis proefles. Daarna kan je je inschrijven voor 25 lessen, en natuurlijk wordt er naar een uitvoering toegewerkt!
Jongen of meisje iedereen is welkom!
Berghem: Sportschool Four2Go
Ravenstein: Qué Rico

Voor meer informatie; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.