• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Maak gebruik van deze prachtige aanbieding en voorkom een inbraak

Tachtig procent van alle inbraken zijn gelegenheidsinbraken.De methodes die inbrekers veel gebruiken, worden kerntrekken en cilindertrekken genoemd. Met behulp van een eenvoudig gereedschap trekt de inbreker de cilinder uit het deurbeslag. Dit gebeurt in slechts 20 seconden. Om deze inbraakmethode te voorkomen dient u een veiligheidscilinder en/of veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging aan te brengen. Van Erp Timmerwerken heeft hiervoor een prachtige aanbieding in petto:

M&C ontwikkelde daarom een nieuwe SKG®*** cilinder met een unieke hardstalen brug aan de onderzijde om kerntrekken en breken te voorkomen. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om de cilinder te breken of uit uw deur te trekken. Ook beschikt de M&C cilinder over een breekbeveiliging en een mechanisme om boren tegen te gaan. Uiteraard is deze cilinder ook slagvast (klopsleutelmethode) en beschermd tegen boren en lockpicking. Door de toepassing van hardmetaal voldoet de cilinder ruimschoots aan de normen van het SKG®*** en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW®).

vanerptimmerwerkenslot

Natuurlijk laat u niet door ieder persoon of bedrijf uw cilinders en veiligheidsbeslag, welke toegang verschaffen naar uw woning, aanbrengen of veranderen. U verwacht een professioneel bedrijf welke integer handelt. Een professionele manier van werken staat bij ons hoog in het vaandel, wij behandelen uw opdracht vertrouwelijk en discreet.

Om u het vertrouwen te geven dat u een betrouwbaar professioneel bedrijf inschakelt, is ons bedrijf een erkend PKVW bedrijf (Politiekeurmerk Veilig Wonen). U vindt ons op de website van het Politiekeurmerk.

Maak nu gebruik van onze aanbieding:

Het leveren van een standaard M&C Veiligheidscilinder met kerntrekbeveiliging, inclusief 3 sleutels en certificaat. Voorzien van het SKG*** Keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, inclusief 5 jaar garantie.Het monteren van een M&C Veiligheidscilinder met kerntrekbeveiliging op uw voordeur of buitendeur.

Voor de prijs van € 59,95 inclusief 21% btw.

- Geldig binnen regio Oss.
- Geldig t/m 30 juni 2016.
- Geldig voor houten buitendeuren met een deurdikte van 38 tot 40 mm,
- Tegen meerprijs is een opmaat gemaakte cilinder voor deuren met een deurdikte groter dan 40 mm ook mogelijk.
- Ook leverbaar in meerdere gelijksluitende cilinders.
- Deze cilinder is ook verkrijgbaar zonder montage, informeer vrijblijvend.

Voor vragen of het maken van een afspraak timmerwerkenbanner mbmag u het volgende telefoonnummer bellen 0412-76 10 12 of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van Erp Timmerwerken
0412 - 76 10 12
06 - 20 62 91 76