• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Fiber stunt in CIF gebied met laagste prijs glasvezel van Nederland

Op 17 februari is Nederland Kiest Zelf een petitie gestart om het glasvezelnetwerk van CIF open te breken voor concurrentie. Dit leidde tot ruim 5500 handtekeningen en veel ophef onder de bewoners van het gebied én niet zonder succes! Vanaf vandaag kan Fiber als tweede glasvezelaanbieder in het hele CIF gebied worden besteld. Om iedereen te bedanken die de petitie heeft ondertekend, biedt Nederland Kiest Zelf een exclusieve actie van Fiber aan op www.nlkz.nl met een totale korting van bijna 200 euro en is hierdoor voor zowel “Alles in 1” als “Internet (+bellen)” veruit de goedkoopste van Nederland. Daarnaast krijgen de eerste 250 aanmeldingen ook nog 2 vliegtickets cadeau.

De aanbieding van Fiber is tot stand gekomen door een concurrerende prijs in het gebied aan te bieden, maar ook door goed naar de achterban van Nederland Kiest Zelf te luisteren. Zo bleek uit een oproep naar de wensen, dat er veel behoefte was om internet ook los van digitale tv te kunnen bestellen. Ook biedt Fiber nu een gratis monteur aan, wanneer de consument er met de aansluiting zelf niet uit komt. Wie nu bestelt op www.nlkz.nl kan in juni al gebruik maken van de glasvezeldiensten van Fiber. 

Om de consument te helpen bij het maken van de juiste keuze zijn er verschillende hulpmiddelen ter beschikking gesteld door Nederland Kiest Zelf. Initiatiefnemer Max Verhoeven: “Uit eerdere ervaring weten wij dat er veel twijfel en stress komt kijken bij het kiezen voor het juiste internetpakket. Wij helpen dan ook graag iedereen bij deze keuze via de telefonische klantenservice en live chat dienst. Daarnaast bieden we een onafhankelijke internetvergelijker aan waarin alle providers beschikbaar in het CIF gebied worden vergeleken op basis van de situatie en behoeften van de klant, inclusief Caiway. 

Ook andere partijen hebben interesse getoond om in de toekomst via het glasvezelnetwerk van CIF te leveren, maar wanneer dit zal plaatsvinden is nog onbekend. Nederland Kiest Zelf blijft in gesprek met de providers en zal berichten wanneer meer duidelijk is.

De actie van Fiber is exclusief te bestellen via www.nlkz.nl en loopt tot 31 mei 2015.