• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Bespaar direct op uw maandelijkse kosten, profiteer van zonnepanelen!

Je kunt er eigenlijk niet meer omheen om energie te besparen en zelf op te wekken! De regering stuurt er op aan naar het terugdringen van de uitstoot van broeikasgassen. Dat wordt verwoord in de klimaatwet. De toekomst wordt gasloos en daarvoor in de plaats komen warmtepompen en zonnepanelen. Bespaar dan direct op uw maandelijkse kosten en profiteer van de vele voordelen van zonnepanelen.

Daar weet Berghemnaar Wessel Dappers alles van  met zijn bedrijf Solar Concept Berghem. Het nieuwe bedrijf in Berghem is gespecialiseerd in de levering en vakkundige installatie van zonnepaneelsystemen. Hij werkt nauw samen met het gerenommeerde bedrijf Solar Concept uit Schaijk. Door hun kennis en ervaring kunnen ze u helpen met uw keuze over het beste systeem in uw situatie.

In de folder leest u meer van de voordelen:

solarberghemfolder02

Van A tot Z regelt Wessel Dappers voor zowel particulieren als voor de zakelijke klant het hele traject. De verkoop, offertes, meten en regelen, installatie en service en nazorg is hem wel toevertrouwd. Met zijn persooonlijke benadering en een scherpe prijs-kwaliteitverhouding is Solar Concept Berghem het bedrijf voor plaatsen van de beste zonnepanelen in Berghem en omstreken! Ze werken met gerenommeerde merken van zonnepanelen en geven 10 jaar garantie op de panelen.

solarconceptberghemwessel2019

Wil je zelf energie opwekken met zonnepanelen? Dan ben je bij Solar Concept Berghem op het juiste adres! Neem over de mogelijkheden vrijblijvend contact op via:

Solar Concept Berghem
Haargetouw 5
5351RS Berghem
telefoon 06.15087379
Info facebook/Solar Concept Berghem

solarconceptberghemlogo