• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Wil je ook eens de natuur proeven, ervaren hoe 'leven met aandacht en de natuur mee' is?

Wil je ook eens de natuur proeven, ervaren hoe 'leven met aandacht en de natuur mee' is? Dat kan! Zaterdag 29 en zondag 30 juni organiseert De Notelaar in Berghem een inspiratie weekeind ‘leven met aandacht en de natuur mee' waarin vooral je zintuigen aan bod komen. Het wordt een feestelijke workshop van proeven, ruiken, horen, zien en

voelen. Inclusief proeverij met koffie/verse kruidenthee/ fris. Deze workshop duurt ongeveer een uurtje, maar kun je zo lang maken als je wil.

 

MIND-WALK
Sandra Schreurs van de Notelaar organiseert dit weekeind samen met Rob Bekkers Mind-Walk coach/trainer. Hier geeft hij kort uitleg wat Mind-Walk training (mindfull wandelen in de natuur) inhoudt:
Mind-Walk combineert bewegen in de natuur met invloeden uit de yoga, mindfulness, tai-chi en meditatie. Onder begeleiding van een ervaren coach doe je verschillende ademhalings- en ontspanningsoefeningen en leer je meditatieve wandeltechnieken. Bij elke training staat een thema centraal. Het thema is dit keer leven met aandacht en de natuur mee. Het resultaat is dat je je meer ontspannen en energieker voelt.

KOSTEN (graag vooraf reserveren)
Zaterdag 29 juni van 10-17 uur VRIJE INLOOP (wel reserveren) 12,50 euro p/p ZINTUIGEN arrangement met proeverij Boerderij de Notelaar.

Zondag 30 juni van 10-12:30 uur (VRIJE INLOOP OF EEN PRIVE GROEP) 12,50 euro p/p ZINTUIGEN arrangement met proeverij Boerderij de Notelaar.

Zondag 30 juni van 13-15 uur 17,50 euro p/p ZINTUIGEN arrangement met proeverij Boerderij de Notelaar & Mind-Walk met Rob (er is plek voor ca 15 personen)

Zondag 30 juni van 15-17 uur 17,50 euro p/p ZINTUIGEN arrangement met proeverij Boerderij de Notelaar & Mind-Walk met Rob (er is plek voor ca. 15 personen)

Aanmelden kan via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur me een app bericht met het aantal personen op 06-22801863. Je reservering is pas definitief als het bedrag is overgemaakt. Het wordt een feestelijk weekend van proeven, ruiken, horen, zien en voelen. Meer info op facebook: https://bit.ly/2N00Izd