• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Een persoonlijk reisadviseur aan huis, zo werkt dat dus!

Alles en iedereen lijkt tegenwoordig bereikbaar via internet. De grote vraag is en blijft altijd of je wel echt krijgt wat je ziet. Zo ook het boeken van een reis. Hoe anders dat is met een persoonlijk reisadviseur vertelt Barbara van Heumen. "MAG IK OOK JOUW REISBUREAU ZIJN?" Nog geregeld krijg ik de volgende vragen; - Hoe werkt dat nou precies als ik via jou boek? - Ik kan toch ook gewoon via het internet boeken?  - Wat is het verschil tussen jou en een 'gewoon' reisbureau? Bij mij werkt het precies hetzelfde als via een zogeheten 'stenen' reisbureau en kan je alle soorten vakanties bij mij boeken! Maar...IK KOM NAAR JE TOE!  Ook 's-avonds en in het weekend!

Via mijn kantoor aan huis stel ik jouw droomvakantie samen, of dat nu een 8 daagse reis naar Kreta is of een op maat samengestelde rondreis door Azië...ik regel het voor je! Pluspunten zijn dat ik niet gebonden ben aan bepaalde reisorganisaties en producten, winkel- of kantoortijden. Ook 's avonds en in het weekend ben ik bereikbaar of kom ik langs. Dus precies naar wens van de klant!

Waarom zou je via het internet boeken en niet via je (lokale) reisagent? Wat biedt het internet voor voordelen? Goedkoper? Nee! Meer tijd? Ja! Is die reis 100% passend bij jou? Vaak niet! Wie is je contactpersoon? Geen idee! 

DAAROM... boek je dus bij je PERSOONLIJKE REISADVISEUR! Altijd één vast aanspreekpunt. Voor dezelfde prijs (en vaak goedkoper) voldoet je vakantie dan ook echt aan al je wensen. Geef ze aan mij door en ik maak een passende offerte, geen uren meer zelf zoeken. Dat doe ik wel voor je! En...het kost je niks extra!!

Meer service; ik regel ook alle extra's zoals o.a. parkeren op de luchthaven, verzekeringen, taxivervoer, visa, stoelreserveringen en online inchecken.
Dus ervaar de luxe....en wacht niet langer, boek bij The Travel Club in Berghem!

Hartelijke groet,

Uw persoonlijke reisagent Barbara van Heumen
Knolgroenveld 18
5351 LB Berghem
06-23912678

Kijk op onze website of bel direct voor een afspraak.