• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Broek Projectbegeleiding & Advies uit Berghem presenteert vernieuwde website

Met gepaste trots presenteert Broek Projectbegeleiding & Advies uit Berghem de vernieuwde website! Hiermee hoopt het Berghemse bedrijf van Erno van de Broek nog beter te kunnen laten zijn waar B.P.& A. b.v. voor staat en wat voor projecten zij uit kunnen voeren! Speciale dank gaat uit naar Evert de Groot van Grootheid, complete WEBoplossingen! Sinds 2011 is B.P.& A. b.v. actief op de Nederlandse markt. De ‘core business’ bestaat uit het adviseren, begeleiden én uitvoeren van bouwgerelateerde activiteiten waarbij

het bouwdeel ‘dak’, in de meest brede zin van het woord, als specialiteit kan worden gezien. Zij kunnen u een totaalconcept aanbieden als het gaat om het hellende, dakpannen, dak.

Het Berghemse bedrijf gaat samen met de opdrachtgevers mee denken over hoe een project in het juiste tempo, efficiënt maar ook kwalitatief goed uitgevoerd kan worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

- Vereenvoudigen van het bouwproces;
- Denken in oplossingen, niet in problemen;
- Communicatie structuur tussen de verschillende partijen;

De jarenlange ervaring op dit gebied heeft ervoor gezorgd dat ze elke vorm en grootte van een hellend dak voor u kunnen verzorgen en daarbij te kijken met welke materialen en leveranciers er voor een project het best gekozen kan worden. Uiteraard staan de wensen en eisen van onze opdrachtgevers hierin voorop!

Een project voor zowel de zakelijke- als de particuliere markt is daarom bij B.P.& A. b.v. in goede handen! Bezoek snel de vernieuwde website en zie wat Broek Projectbegeleiding & Advies uit Berghem wellicht voor u kunnen betekenen!!

www.BPENA.nl