• toplente06
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Zondag 7 oktober, Oss op Wielen met Berghemse roots!

'Oss op Wielen' is HET jaarlijks terugkerend auto-evenement voor Oss en omstreken, waar een paar deelnemende bedrijven de roots of een link hebben naar Berghem. Esso Hanex Carwash hebben ook een vestiging in Berghem, autobedrijf John Boekelder die jarenlang op de Julianastraat in Berghem was gevestigd en tevens hoofdsponsor van Berghem Sport is geweest, Autglazzoss is van een oud-Berghemnaar Adrie van Erp en Hoeks Car Cleaning. Eigenaar Erik Hoeks is opgegroeid in Berghem en heeft nu

een toonaangevend bedrijf in auto wassen. Zij zijn alledrie gevestigd in Automotiveplein in Oss en doen mee bij 'Oss op Wielen'.

Dit jaar staat het merk Mercedes bij Hoeks Car Cleaning centraal tijdens Oss Op Wielen en dan met name AMG. Ook zijn er diverse demonstraties op het gebied van cardetailling. Zo zal PurisEurope aanwezig zijn om te laten zien dat Jade Quartz de perfecte ceramische coating is. The Wrapfactory showt alles op het gebied van carwrapping en Xpel de ultieme beschermlaag voor uw kostbare bezit. JB - CarDetail laat i.s.m. P.W. products high end Leatherdetailling zien wat er mogelijk is met beschadigd of versleten leer.

Kom gerust een kijkje nemen op het AutomotivepleinOss waar die dag nog veel meer activiteiten zullen plaatsvinden. U bent ook van harte welkom bij de andere deelnemers! Er zijn vele acties en volop vertier voor jong en oud.

Tot snel op zondag 7 oktober a.s.!

De deelnemers van dit evenement zijn dit jaar:
- Autobedrijf John Boekelder
- Dealer Occasionhuis
- AutoFirst Coen Droomers
- Autobedrijf Hendriks
- Autobedrijf Huiskes, Kia, Mitsubishi Dealer
- Volvo Vos autobedrijven
- Weijenberg Exclusive
- Autobedrijf van Zummeren
- AutoSale
- Wassink Autogroep - Oss
- Hoeks Car Cleaning
- Arend Auto Oss
- Van den Udenhout
- Nobracars BMW Uden
- Autobedrijf Jos van Boxtel Oss
- Maicos Bandenservice
- The CarWash
- Hanex
- Automobielbedrijf de Kantsingel B.V.
- Autoglaz Oss & 's Hertogenbosch
- Autobedrijf van Berkom