• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Allerlaatste reeks nieuwbouwwoningen Piekenhoef in de verkoop

Op zaterdag 3 november is het zover! Dan gaat de allerlaatste reeks nieuwbouwwoningen van de Piekenhoef in verkoop. Er komen nieuwe types rij- en hoekwoningen, patiobungalows en tweekappers bij in deze populaire buurt in de gemeente Oss, gelegen aan de rand van Berghem en natuurgebied Herperduin. Meer weten? Loop op 3 november tussen 11.00 en 12.00 uur binnen bij

de Berchplaets, Sportstraat 3 in Berghem. Daar worden de nieuwe woningtypen gepresenteerd en kun je al je vragen stellen aan de bouwers en verkopende makelaars Van der Krabben makelaardij en Van den Heuvel makelaars.

Veel keuze
In deze laatste nieuwbouwfase is er volop keuze; van rij- en hoekwoningen en tweekappers tot maar liefst drie verschillende soorten patiobungalows. Allemaal aantrekkelijke en comfortabele woningen die door de toepassing van verschillende materialen en gevelstenen allemaal net anders zijn. Samen zorgen ze voor het bijzondere en gevarieerde straatbeeld dat de wijk zo typeert. Bovendien voldoen alle woningen aan de meest actuele nieuwbouweisen en zijn ze dus erg onderhoudsvriendelijk. Ook hebben alle woningen standaard zonnepanelen, waardoor ze energiezuinig zijn.

Veel ruimte
De wijk is ruim en groen opgezet met een centraal bospark, twee buurtparken en veel speelterreintjes. En wie dan nog niet genoeg groen heeft gezien, staat zo in Herperduin – onderdeel van natuurgebied de Maashorst. In de wijk is een brede school met onder andere kinderdagopvang, een fitnesscentrum en dierenarts. De Piekenhoef ligt gunstig aan uitvalswegen en de dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt. Kortom: een hele fijne plek om te wonen.

Meer info?
Kijk op www.wonenindepiekenhoef.nl