• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Berghemse José Brands van ReNew Budget Interieurstyling stelt zich aan u voor

Vorig week startte de Berghemse José Brands haar eigen bedrijf, ReNew Budget Interieurstyling. Het is een hele uitdaging om met een nieuw bedrijf te beginnen, maar ze gaat er voor en wil zich voorstellen aan het "grote publiek". Mijn naam is José Brands-de Wit. Al sinds een tiental jaren is mijn grote passie, alles wat met interieur te maken heeft. Omdat deze passie steeds groter en groter werd besloot ik een opleiding te gaan volgen in interieurstyling. Dat was zeker een goede keuze geweest voor mij, want ik kon ontzettend veel

creativiteit in deze opleiding kwijt. Maar daar waar een opleiding eindigt, groeide mijn interesse door.

Ik merkte in de wandelgangen vaak op dat heel veel mensen iets willen met hun interieur maar niet goed weten hoe ze het moeten aanpakken en wat er uberhaupt allemaal mogelijk is in verschillende woonstijlen. Maar ik merkte ook dat men de gang naar een interieurstylist te hoogdrempelig vond. Niet alleen het geld, maar ook het idee erachter.

Daarin wil ik verandering brengen. Ik vind namelijk dat een interieurstyling-advies voor iedereen toegankelijk moet zijn. Dit is dan ook de reden dat ik me veelal bezig ben gaan houden met Low Budget Interieurstylen. Met de kennis van de opleiding, gaan stylen voor een betaalbaar budget. Een restyling hoeft namelijk helemaal niet zo duur te zijn. Het gaat voornamelijk om de juiste stijl en kleurkeuze en daarin afstemming vinden. Het leuke hiervan is dat zowel het advies, als de metamorfose, betaalbaar blijven voor de meeste mensen.

Dat is hetgeen wat ik een beetje miste in de interieurwereld en zou het leuk vinden als ik die drempel voor veel mensen kan verlagen. Interieur is tegenwoordig voor iedereen een belangrijk onderdeel geworden en op deze manier probeer ik die dienst te kunnen verlenen aan, een ieder die graag advies zou willen.

ReNew biedt naast kleur en interieuradvies aan huis, ook online advies aan. U krijgt altijd een advies op maat. ReNew Budget Interieurstyling voor kleur/interieuradvies, interieurstyling, budgetstyling. Alle verdere informatie is te vinden op de website www.renewinterieurstyling.nl of via telefoonnummer 06-41847473. Ook op facebook ben ik te vinden met ReNew Budget Interieurstyling.

Tot gauw??

renewstylingjose