• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Afslanker uit praktijk Berghem in Landelijke finale

Cambridge Weight Plan Benelux organiseert jaarlijks de unieke verkiezing Afslanker en Gewichtsbehouder van het Jaar onder haar cliënten. Wendy v.d. Linden, die onder begeleiding van Cambridge consulent Marieke Uijen de Kleijn uit Berghem is afgevallen, staat in de finale. Zij hoopt op 7 september tijdens de finaleavond in Hilton Royal Parc te Soestduinen de felbegeerde titel te winnen voor gewichtsbehouder van het Jaar 2018. Deze avond zal

gepresenteerd worden door Wijbrand van Delft (algemeen directeur) en Rogier Pijlman (manager marketing & communicatie).

Categorieën
Cambridge Weight Plan consulenten konden hun cliënten opgegeven om kans te maken op de felbegeerde titel in één van de drie categorieën. Deze bestaan uit: Afslanker Vrouw, Afslanker Man en Gewichtsbehouder van het Jaar. In de voorselectie is er per categorie een top 4 van finalisten gekozen. Tijdens de finaleavond, onder leiding van Wijbrand van Delft en Rogier Pijlman, kiest het aanwezige publiek de drie uiteindelijke winnaars. Dit publiek bestaat uit alle consulenten die een cliënt opgegeven hebben, de finalisten en hun consulenten, de introducees van de finalisten en medewerkers van Cambridge die bij het event betrokken zijn.

Impact op het leven
Bij de verkiezing en jurering wordt niet alleen gekeken naar het aantal kilo’s dat iemand is afgevallen, maar ook naar de impact die het afslanken op iemands leven heeft gehad. Daarnaast is het een belangrijk criterium om na het afslanken niet weer terug te vallen in oude gewoontes, het bekende jojo-effect. Maar om juist door het aannemen van een nieuwe en gezonde levensstijl op gewicht te blijven. Hier worden de Cambridge cliënten ook in begeleid door hun consulenten.

Finalist
Wendy vd Linden is 35 kilo afgevallen met het Cambridge dieet. Zij komt in de finaleavond uit in de categorie gewichtsbehouder van het Jaar. Voordat zij startte met Cambridge had zij al van alles geprobeerd, uiteindelijk via de diëtist is zij door verwezen naar de Cambridge Weight Plan Berghem praktijk. Wendy heeft meer energie en zelfvertrouwen gekregen, maar is zeker ook daarna meer gaan genieten van extra bewegen zoals fietsen o.a. naar haar werk. Cambridge Weight Plan Berghem is heel trots op haar finalist. Wendy heeft in die periode hard gewerkt in haar strijd tegen de kilo’s en in mijn ogen was zij toen al een grote winnaar! "De overtollige kilo’s is Wendy in ieder geval kwijt en dat is het belangrijkste.”

Engeland reis, makeover en internationale verkiezing
De finalisten en hun consulenten krijgen eind augustus een reis naar Engeland aangeboden. Ze gaan daar o.a. een bezoek brengen aan de fabriek van Cambridge Weight Plan en het universiteitsterrein Downing College van de universiteit van Cambridge, waar de oorsprong ligt van het Cambridge dieet. In oktober krijgen de winnaars ook een makeover en een fotoshoot cadeau. De winnaar van de categorie Afslanker Vrouw of Afslanker Man neemt in november tevens deel aan de International Slimmer of the Year verkiezing in Engeland, met deelnemers uit de hele wereld.

Over Cambridge Weight Plan Benelux
Het bedrijf, gevestigd in Amersfoort, is al circa 20 jaar succesvol actief in Nederland en helpt jaarlijks zo’n 100.000 vrouwen en mannen naar een gezond gewicht. Dit gebeurt d.m.v. het succesvolle Cambridge dieet, afkomstig uit Engeland en haar 400 Cambridge consulenten in Nederland. Met het Cambridge Weight Plan Stappenplan ga je van verantwoord afvallen naar bewust genieten. Wereldwijd wordt Cambridge Weight Plan gevoerd in meer dan 35 landen.

Meer info: Marieke Uijen de Kleijn
Cambridge Weight Plan Berghem
Korenstraat 15 Berghem
T: 06-20297405
W: www.afvalleninberghem.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

weightplanberghem01

weightplanberghem02

weightplanberghem03