• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Rabobank breidt aanwezigheid in Berghem uit, Feestelijke aftrap tijdens avondvierdaagse

Rabobank Oss Bernheze breidt haar aanwezigheid in de Berchplaets in Berghem uit. Vanaf 22 juni is het servicepunt in het dorpshuis voor particuliere klanten geopend op woensdagmiddag en vrijdagavond. Daarnaast is het voor particuliere én zakelijke klanten mogelijk om op elke werkdag een afspraak te maken met hun financieel adviseur. De openingstijden voor de inloop zijn op woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en op vrijdagavond (koopavond) van 17.30 tot 20.00 uur. Het maken van een afspraak, voor bijvoorbeeld hypotheekadvies, kan van maandag tot en met vrijdag, ook ’s avonds. Daarmee komt de bank tegemoet aan een wens die het lokale marktteam van de bank signaleerde bij leden en klanten uit Berghem en de omliggende kernen.

Fijnmazig netwerk
De mogelijkheid voor het maken van een afspraak past bovendien bij de ambitie van de bank om op een eigentijdse manier dichtbij te blijven. Ronald van Hintum, directeur Particulieren en Private Banking bij de bank, licht dat toe: “De tijd van een echt bankgebouw in elke grotere plaats ligt achter ons; daar hebben klanten nauwelijks nog behoefte aan. We willen echter wel dichtbij blijven voor klanten die daar behoefte aan hebben. Daarom hebben we gekozen voor een flexibel en fijnmazig netwerk van kleinere contactpunten. Het servicepunt in de Berchplaets is daar een uitstekend voorbeeld van.”

Mobiele adviseurs en marktteam
Daarnaast investeert de bank in persoonlijke aanwezigheid en bereikbaarheid. Zo komen de mobiele adviseurs van de bank aan huis bij mensen die daar behoefte aan hebben. Van Hintum vult aan: “Daarnaast zijn de leden van ons lokale marktteam voor iedereen makkelijk aanspreekbaar. Zij pikken signalen op, waar we vervolgens op proberen in te spelen. Onze verruimde aanwezigheid hier in Berghem is daarvan bijvoorbeeld het resultaat.”

Avondvierdaagse
Het servicepunt in de Berchplaets wordt momenteel opnieuw ingericht. De aftrap van de verruimde openingstijden vindt plaats op vrijdag 22 juni, de laatste dag van de avondvierdaagse. Het servicepunt is dan geopend voor wie de nieuwe, duurzame inrichting wil bekijken. Uiteraard kunnen de wandelaars rekenen op een passend aardigheidje van de bank.