• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Nieuw in Berghem, uMiek!

Er is iets nieuws in Berghem, uMiek! Berghemse Mieke Govers vertelt wat haar bedrijf voor u kan betekenen. Tegenwoordig staat een gezonde levensstijl centraal in veel huishoudens. Bovendien word je ermee doodgegooid door de (social) media en zijn er verschillende boeken over te koop. Voedingsadviezen zijn er genoeg, trainingsadviezen idem dito. Echter, in de praktijk blijkt het vaak lastig om jezelf aan deze adviezen te houden en dit zorgt voor een gevoel van frustratie of falen.

Ik ben van mening, dat hier een heel groot stuk ontbreekt: Jij zelf!

Alle adviezen zijn afgeleid van globale ‘regels’ die in het algemeen gelden, maar wie zegt dat ze voor jou werken? Jij bent namelijk uniek! Met je eigen persoonlijkheid en je eigen gedachten, gevoelens en overtuigingen (mindset). Bovendien, wie bepaalt die regels? Als iets werkt voor jou, als jij je ergens goed bij voelt, dan is het toch goed?

Door middel van het geven van workshops en persoonlijke begeleiding wil ik hier met je mee aan de slag gaan. Jouw mindset staat in deze workshops centraal. De workshops hebben thema’s als ‘Hoe krijg ik het minder druk’, ‘Waarom ben ik goed genoeg’, of ‘Hoe motiveer ik mezelf’. Hierin geef ik je handvaten om net wat lekkerder in jouw leven te staan. Uitgebreidere informatie vind je op www.umiek.nl. Ik zie je heel graag in een van de, of meerdere workshops en vragen of opmerkingen mag je altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijken op www.umiek.nl

Hopelijk tot snel!

uMiek
Mieke Govers
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-11818482