• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Ivo 't Lam gaat Fitness4all Berghem verlaten voor buitenlands avontuur

Via deze weg wil ik jullie laten weten dat ik Fitness4all ga verlaten voor een ander avontuur. In 2010 zijn Maikel en ik begonnen met de fysiotherapie binnen destijds DO-IT. We huurden een tweetal behandelkamers en vanaf nul zijn we gestart. Onze praktijk heeft gelukkig vanaf de eerste minuut goed gelopen. De Sportschool liep aanvankelijk ook goed, echter kwam er steeds meer de klad in wat resulteerde in een faillissement

eind 2013.

Maikel en ik kregen een aanbieding om een doorstart te maken met de sportschool, wat we na veel wikken en wegen hebben gedaan niet wetende wat dit allemaal zou betekenen. Een jaar lang hebben we met man en macht gewerkt om het image van DO-IT weer positief te krijgen middels Fitness4all. Werkelijk een compliment aan een ieder die daar destijds zijn steentje heeft bijgedragen, met Lester in het bijzonder.

De sportschool ging beter en beter lopen, er kwam een steeds positievere Vibe en werden steeds professioneler in alles. Continue konden we nieuwe leden verwelkomen en waren voor het eerst financieel stabiel.

Echter toen kwam de Corona……., die heeft ons hard geraakt. Via deze weg nogmaals dank voor alle leden die ons destijds trouw zijn gebleven en het team wat altijd alles heeft gedaan om de leden te voorzien van hulp in alle vormen om te kunnen blijven sporten.

Heel langzaam krabbelde we weer op toen we de deuren na 14 maanden gesloten te zijn geweest weer mochten openen. Oude leden kwamen terug en nieuwe leden mochten we verwelkomen en hebben wij alles wat mogelijk kon te investeren in nieuwe apparatuur,etc.

Sinds Januari 2024 is er de fusie gekomen met collega sportschool Four4Go uit Berghem. Vooraf hebben we daarover veel overleg gehad met Vince Bruinsma voordat we tot deze keus zijn gekomen, want simpelweg was een flinke verbouwing en investering in apparatuur nodig om alle leden te kunnen faciliteren op alle vlakken. Dit is fantastisch gelukt, mede door het totaal nieuwe team wat samengevoegd is.

Ik ben simpelweg trots om deze ontwikkelingen mee heb mogen maken en me samen met Maikel / Vince en het team hiervoor ingezet heb. Met volle vertrouwen in iedereen, inclusief de leden, dat de toekomst van Fitness4all rooskleurig is.

Zelf ga ik samen met mijn partner een avontuur aan in Spanje, te weten in Alora (Andalusië). We hebben een organisatie overgenomen voor oa verhuur van accomodaties die we willen gaan uitbreiden met het aanbieden van diverse activiteiten in onze regio. Als jullie interesse hebben, kijk eens op https://fincafelizandaluz.com (de website wordt nog helemaal vernieuwd).

Ik wil iedereen bedanken voor de fantastische tijd bij Fitness4all en wens iedereen alle geluk / gezondheid en sportiviteit.
Ivo 't Lam, Fitness4all Berghem

fitness4allonder1dak