• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Dierenspeciaalzaak Berghem zorgt met uitgebreid assortiment voor dierenliefhebbers in Berghem en de regio!

Op het gebied van diervoeders heeft Dierenspeciaalzaak Berghem een zeer uitgebreid assortiment te bieden. Erica van Ballegooijen heeft in 1993 de bestaande veevoederhandel van Frans Megens overgenomen. Inmiddels is dit al 31 jaar geleden. De ervaring van Erica op het gebied van voeding maakt het mogelijk om gedegen advies te geven aan de klanten. Mede door haar brede interesse is inmiddels de kennis dusdanig gegroeid dat zij ook op het gebied van paarden, honden, katten en andere huisdieren

de klanten van deskundig advies kan voorzien.

dierenspeciaalzaakberghemscheppen

Samen met de klant probeert ze iets te vinden wat het beste bij het huisdier past. Naast grootverpakkingen voor alle diersoorten is het bij Dierenspeciaalzaak Berghem mogelijk om zelf een hoeveelheid af te wegen. Dit gebeurt allemaal in goed vertrouwen. Door deze unieke service kan de klant zonder al te veel kosten iets nieuws proberen.

PXL 20240708 132135680

Erica heeft ook een afdeling dierbenodigdheden met een zeer gevarieerd assortiment op het gebied van onder meer hond, kat, knaagdieren, kippen en vogels. Het assortiment bestaat onder andere uit halsbanden, riemen, voerbakken, manden, kussens, benche’s en speeltjes. Daarnaast ook verschillende verzorgingsproducten, zoals shampoos, antivlooienmiddelen, ontwormingsmiddelen en geur- en vlekverwijderaars. Bij het maken van een keuze geeft ze graag uitleg en advies. Door de wekelijkse aanvulling van de voorraad is het vrijwel altijd mogelijk om speciale wensen van de klanten binnen korte tijd tot hun beschikking te hebben.

PXL 20240708 132048513

Erica van Ballegooijen staat al jaren voor Berghem klaar! Dierenspeciaalzaak Berghem sponsort al 17 jaar vogelvoer aan de volière 'Onze Droomvlucht' van de verzorger Frans van Tooren. Frans gaat eens in de zoveel weken naar Erica voor zijn vogelvoer. Daar is hij altijd welkom. Erica sponsort ook voer aan kinderboerderij de Beestenbergh. Maar al liefst 30 jaar lang kan de kinderboerderij bepaalde producten halen bij dierenspeciaalzaak Berghem. Een hele mooie geste van kanjer Erica. Daar zijn 'Onze Droomvlucht' en kinderboerderij de Beestenbergh en natuurlijk de dieren heel content mee!

PXL 20240708 132257989.MP

Vakantieperiode Dierenspeciaalzaak Berghem:
22 juli t/m 27 juli GESLOTEN
29 juli t/m 3 augustus van 9u - 12.30uur GEOPEND