• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Vernieuwde webshop voor DAKDOMEIN.NL, Berghemnaar Erno v.d. Broek heeft overal een oplossing voor!

Dakdomein, hét bedrijf voor alles wat maar met het hellende dak te maken heeft, is sinds 2014 actief vanuit Berghem. Van hieruit worden alle klanten in Nederland maar ook in België beleverd, of het nu gaat om particuliere- of de zakelijke markt. Bestellingen komen binnen via de webshop en worden dagelijks gereed gemaakt en verzonden. Bestelling van klein tot groot worden zorgvuldig verpakt en naar de bodedienst gebracht. Mocht er ergens nood aan de man zijn dan zorgen we ervoor dat onze klanten verder kunnen. Proberen te denken in oplossingen is de gedachte, want problemen hebben we immers al genoeg.

Over oplossingen gesproken, vanaf heden is de NIEUWE webshop van dakdomein ‘live’, hierin zijn vóór maar zeker ook áchter de schermen vele veranderingen aangebracht, maar is de webshop vooral gebruiksvriendelijker geworden. Zo zijn er oplossingen voor de klanten uit België aangebracht waardoor onze zuiderburen hun vertrouwde betalingsmethode kunnen gebruiken. Kunnen er makkelijker acties bekend gemaakt worden voor alle klanten en is er een chatfunctie aangebracht waarbij vragen direct beantwoord kunnen worden!

Al met al de moeite waard om deze website te bezoeken!

Dakdomein heeft niet alleen een webshop, maar ook het onderhoud van u dak, het oplossen van lekkages, het renoveren van uw bestaande dak of het aanbrengen van de dakpannen op een nieuw te bouwen woning behoort tot de mogelijkheden. Veel is er mogelijk bij dit specialistische bedrijf uit ons Mooi(e)Berghem!!! Berghemnaar Erno v.d. Broek heeft overal een oplossing voor.

www.dakdomein.nl