• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Kleinschalige zorgaanbieder Kompas bestaat 15 jaar en laat dat niet ongemerkt voorbij gaan!

Kompas is een kleinschalige zorgaanbieder die zorg biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Kompas heeft meerdere locaties, onder andere in Berghem, waar dagbesteding gegeven wordt aan mensen met een beperking en een begeleid wonen project in Berghem. Ook biedt Kompas ambulante begeleiding aan. Het Kompashuis in Berghem biedt plaats aan 7 meiden tussen de 18 en 35 jaar met een verstandelijke beperking. Het woonhuis is kleinschalig, werkt

uitsluitend met vrouwelijke begeleiding, heeft 24-uurs zorg, is georganiseerd rondom de cliënt en heeft de warmte van een echt thuis. Gezelligheid, huiselijkheid en niet te vergeten de heerlijke buitenruimte zijn daarbij heel belangrijk.

Kompas VOF heeft ook een samenwerking met LTC Rackets. Ze zitten bij de Berghemse tennisvereniging al bijna drie jaar. Dit is bedoeld als dagbesteding voor de cliënten van Kompas. Stagiaires van Mooiberghem waren op 22 april van dit jaar te gast bij de dagbesteding van Kompas. Daar zagen ze dat de cliënten van Kompas een steentje bijdragen aan tennisclub LTC Rackets.

kompasromeerosan

En de kleinschalige zorgaanbieder uit Berghem bestaat 15 jaar en laat dat niet ongemerkt voorbij gaan! In juli 2009 is Kompas gestart met een kleinschalige dagbesteding op het prachtige vakantiepark dierenbos in Vinkel. In loop der jaren is er een uitbereiding geweest in de vorm van een begeleid wonen project en een mooie dagbestedingsplek. Beide gevestigd in Berghem. Op 29 juni viert Kompas samen met haar cliënten, diens ouders en betrokkenen bij Kompas hun 15-jarig jubileum op De Hooghei in Berlicum onder het genot van een lekkere bbq, muziek en gezelligheid.