• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

OV Berghem bezoekt tijdens jaarlijkse fietstocht eigen leden Vakantiepark Zevenbergen en Pema Plastics!

Zondag 9 juni verzamelden de leden van Ondernemers Vereniging Berghem zich bij de kerk voor de jaarlijkse fietstocht. Tijdens de tocht worden elk jaar een aantal ondernemers uit eigen ledenbestand bezocht voor een kennismaking met hun bedrijf. Maar liefst 80 leden en kinderen deden mee. Dit jaar was de OVB welkom bij Vakantiepark Zevenbergen en Pema Plastics in Heesch! Twan van Bakel liet zien wat Vakantiepark Zevenbergen, ligt in

Heesch maar grenst aan Oss en Berghem, allemaal te bieden heeftHet park ligt verscholen in het groen tussen prachtige bomen, zwierende bospaden, vele verrassende parkjes met sier- & watervogels en onder andere walibi’s, de trots pronkende pauw en opvallende flamingo’s. De OVB-leden zagen ook het levensgrote schaakbord, de ontspannende jeu de boules-baan en een rustgevende zonnevijver. Hier is vanalles te beleven en te zien!

PXL 20240609 115054681.MP

Tijdens dit bezoekje verzorgde snackbar Silly's een voortreffelijk lunch. In het jachthuis stonden de heerlijkste broodjes klaar en werden met een 'big smile' door Robbert en Sil Lohstroh en de medewerkers geserveerd.

PXL 20240609 112555552.MP

Vervolgens fietsen de leden naar Pema Plastics in Heesch van Peter Lucius. Het spuitgietbedrijf van Peter maakt kunstofproducten. Er lagen honderden matrijzen voor diverse producten zoals drinkbekers, trommels, vorkjes, bakjes of broodtrommels. Ze ontwikkelen een geheel nieuw product of verbeteren een bestaand product. Via een rondleiding werd alles uitgelegd en kregen de leden een unieke broodtrommeltje. Echt een 'collectors item'!

PXL 20240609 141734746.MP

Als afsluiting van de fietstocht werd er nagepraat, gegeten en gedronken bij de gezellige barbeque bij het festival Playa Del Merx. Daar werd ook gestreden om felbegeerde beker van het beachpong-toernooi! Het was weer een gezellige en geslaagde dag voor de Ondernemers Vereniging Berghem. De leden en kinderen zijn sportief bezig geweest en maakten ontspannen kennis met bedrijven van hun eigen leden. De dank gaat uit naar Vakantiepark Zevenbergen, Pema Plastics, snackbar Silly's en zalencentrum De Merx.