• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Berghem Events presenteert een betoverend nieuw hoofdstuk in festivalbeleving

Na een zeer bewogen periode kondigen de makers van het geliefde Hoessenbosch Festival een nieuw hoofdstuk in hun festivalboek aan: het Lost Lake Festival. Een compleet nieuw festival dat op 10 en 11 mei plaatsvindt aan de festivallocatie Strand Tien aan de Geffense Plas. “We willen onze bezoekers altijd een magische beleving bieden, net als in de prachtige bossen van het Hoessenbosch Festival. Op deze locatie hebben we dit op een prachtige eigen manier ook gevonden. We kijken er ontzettend naar uit om hier

een compleet nieuw en eigentijds festival te gaan organiseren’’, aldus de voorzitter van Berghem Events Cor Strijbosch.

Een magische beleving: Lost Lake Festival
Het nieuwe evenement belooft een combinatie te worden van prikkelende zintuigen, een fantastisch muzikaal programma en verdwalen in verwondering. “Naast dat we willen dat iedere bezoeker kan genieten van geweldige acts, vinden we het belangrijk om continu te blijven verrassen. Vanwege deze reden bieden we een muzikaal programma in compleet eigen stijl’’, aldus Strijbosch. Hij gaat verder ‘’zo hebben we een fantastische line-up voor jong én oud door een diversiteit aan grote acts op het programma te zetten’’. Op dinsdag 20 februari wordt de volledige line-up bekendgemaakt via de socials en website van Lost Lake Festival.

Hoessenbosch Festival
Op dit moment is er nog veel onduidelijk over de doorgang van Hoessenbosch Festival. Doordat de bossen niet meer gekenmerkt worden als festivallocatie, is nog onduidelijk of het Hoessenbosch Festival hier in enige vorm doorgang kan vinden. De makers zijn echter niet bij de pakken neer gaan zitten, maar direct na gaan denken over mogelijke alternatieven. Uit een van deze alternatieven is het nieuwe evenement Lost Lake Festival ontstaan. Een kans die ze met beide handen hebben aangegrepen. Dit wil echter niet zeggen dat Hoessenbosch Festival van de festivalplanning geschrapt kan worden, de organisatie maakt zich er hard voor om ook dit evenement te kunnen blijven organiseren.

Tickets
Tickets voor het Lost Lake Festival gingen op maandag 5 februari in de verkoop via www.lostlakefestival.nl. De Early Bird tickets, bedoeld voor de vroege vogels, zijn nu al uitverkocht! Er zijn nog reguliere tickets beschikbaar, maar het is belangrijk op te merken dat er slechts een beperkt aantal beschikbaar is. Daarom is enige haast geboden.