• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Met Fysiofit heeft Berghem niet één, maar drie Ondernemers van het Jaar

Fysiofit werd op zaterdag 9 december tijdens de feestavond in Zalencentrum de Merx door wethouder Frank den Brok, OVB voorzitter Alwin van Erp en presentator Theo van Ravensteijn benoemd tot Ondernemer van het Jaar. De in het gezondheidscentrum gevestigde Fysiofit wordt getypeerd als innovatieve speler in de zorgbranche. Gerund door Geert van Rodijnen, Roy Dappers en Anne Bongers is Berghem hiermee komend jaar niet

één, maar drie Ondernemers van het Jaar rijker. Vijf zelfs. Want voor het eerst in de geschiedenis werd in Berghem de Veelbelovende Ondernemerstitel uitgereikt aan creatief filmmakers Jelle Geurden en zijn compagnon Juup van Lokven.

Innovatief, durf en lef. En dat in de zorgbranche. De jury – bestaande uit de vijf oud-winnaars – is onder de indruk van Fysiofit. Nog niet zo lang geleden besloot het trio om de volledige begane grond van het oude klooster te huren om hun praktijk uit te breiden met e-gym. Een circuit van 8 krachttoestellen die met elkaar een training vormt. Uiteraard onder begeleiding van professionals en afgestemd op de conditie van de patiënt. Hierdoor steeg hun klantenaantal exponentieel en maakte het totaalconcept ze uniek in zowel branche als regio. Een gouden zet die ze samen met hun maatschappelijke betrokkenheid in Berghem Ondernemer van het Jaar maakt.

Veelbelovend Ondernemer van het Jaar
Door naar Jelle Geurden. 23 jaar, opgegroeid in Berghem en sinds 7 jaar zelfstandig ondernemer. Even snel teruggerekend begon hij zowat na het afronden van de middelbare school met het maken van video’s. Door de jaren heen heeft hij meerdere concepten bedacht, afgedankt en doorontwikkeld en is elk weekend hard aan het knallen op evenementen in binnen- en buitenland. De jury sprak hem al een aantal jaren eerder toen hij zich afvroeg hoe hij het beste kon opschalen. Dat hij daar op zo’n jonge leeftijd al mee bezig was, zijn ze niet vergeten. De verdiende erkenning komt nu. Een terechte Veelbelovend Ondernemer van het Jaar.

Over OVB
Wie er Ondernemer van het jaar wordt, maakt het bestuur van de OVB bekend op de jaarlijkse feestavond in december. Keuze genoeg, want het ondernemerslandschap breidt zich nog steeds uit. Leden kenmerken zich doordat ze in Berghem wonen, werken, zakendoen of een warm hart toedragen. Onlangs verwelkomde de club het 150ste lid. Een mijlpaal die ook gevierd is op de feestavond. Naast het organiseren van evenementen en bedrijfsbezoeken, draagt OVB haar steentje bij aan een prettig leefklimaat in Berghem. Zo sponsort ze het Sinterklaasfeest voor de allerkleinsten en zette ze de straten in letterlijk in het licht met prachtige sfeerverlichting.

Op de foto: Het trio Geert van Rodijnen, Roy Dappers en Anne Bongers runnen Fysiofit en werd op zaterdag 9 december benoemd tot Ondernemers van het Jaar. Rechts op de foto staat Jelle Geurden. Deze creatieve filmmaker werd Veelbelovend Ondernemer van het Jaar.