• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Mooiste Bed&Breakfast van Berghem en omstreken opent 2e kamer, de 'melkkamer'!

Aan de rand van het mooie Berghem verwelkomen Adri en Ankie van de Wetering van Bed & Breakfast "De Bergse Hei" met trots haar nieuwste aanwinst - de "Melkkamer." Deze tweede kamer, in mei 2021 opende zij al hun eerste kamer, voegt een vleugje charme en authenticiteit toe aan het toch al prachtige Bed en Breakfast. Een jaar geleden werd er gestart met

de verbouwing. Samen met vrienden en familie werd de klus geklaard! 

De "Melkkamer" ontleent haar naam aan de ouders van Adrie en Ankie, bij wie de melkproductie en landbouw lange tijd een belangrijk onderdeel van het leven waren. De ouders van Adrie verwerkten in deze kamer de melk van de koeien. De "melkkamer" belichaamt die erfenis met een rustieke inrichting en accenten die de landelijke sfeer van Berghem weerspiegelen. Er is een foto te zien van Doortje, de moeder van Ankie, ook van boerenafkomst, waarop zij een koe melkte. En het schilderij 'het melkmeisje' van Vermeer past prima in deze schitterende kamer.

20230906 113606

Met een knus en huiselijk interieur biedt de "Melkkamer" alle moderne voorzieningen die gasten nodig hebben voor een comfortabel verblijf. Vanuit het raam hebben gasten een 'prachtig uitzicht' op het weelderige landschap natuurlijk met koeien, waardoor ze zich nog dichter bij de natuur voelen.

20230906 113016

De gasten kunnen nog steeds genieten van de gastvrijheid en het uitgebreide ontbijt waar "De Bergse Hei" om bekend staat. De nieuwe "Melkkamer" biedt een extra optie voor gasten om van dit betoverende stukje Berghem te genieten. Vanuit heel Nederland weten de gasten Bed & Breakfast "De Bergse Hei" te vinden. Ze hebben een feestje in de buurt, een cursus, willen gaan fietsen of zijn ZZP-ers die voornamelijk in de Piekenhoef gaan werken.

20230906 114246

Of je nu een romantisch uitje plant, op zoek bent naar avontuur in de omringende natuur of gewoon wilt ontspannen en ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven, de "Melkkamer" bij "De Bergse Hei" biedt een warm en gastvrij toevluchtsoord aan de rand van Berghem. Reserveer snel en ontdek de unieke charme van dit Bed en Breakfast.

Zaterdag 16 september is van 14.00 tot 17.00 uur de opening van de tweede kamer. Mocht je het leuk vinden om de nieuwe kamer te bewonderen dan ben je van harte welkom. De koffie staat in ieder geval klaar in Hoessenboslaan 37(a) in Berghem .

Meer informatie kun je vinden op de website www.debergsehei.nl 

Foto's Harold Mazen