• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Nieuwe en toegankelijke beweegruimte FysioFit Berghem, een aanwinst voor Berghem!

FysioFit Berghem is een fysiotherapiepraktijk & beweegcentrum. Al ruim 9 jaar helpen ze mensen door kwalitatieve zorg te bieden in het Gezondheidscentrum aan de Molenweg 2B in Berghem. In de sfeervolle praktijk werken momenteel acht fysiotherapeuten met diverse specialisaties zoals sportfysiotherapie, manuele therapie, psychosomatiek, geriatrie- en kinderfysiotherapie. En er zijn drie fitcoaches in de nieuwe beweegruimte.  Geert van Rodijnen, Roy Dappers en Anne Bongers zijn verantwoordelijk voor de dagelijks gang van

zaken in de praktijk.

fysiofitberghem02
De praktijk is per 1 mei flink uitgebreid met een nieuwe beweegruimte in het oude klooster. De ruimte, van maar liefst 200m2, ligt aansluitend aan het gezondheidscentrum. De  beweegruimte is geen fitness- of sportschool, maar de 'sporters' worden hier begeleid op maat.

Deze prachtige locatie is verdeeld in 3 ruimtes, vertelt Geert van Rodijnen. 'We bieden functionele training, cardioprogramma's en exclusieve Egym aan'. Hier staan moderne en slimme fitnessapparatuur die alle persoonlijke gegevens van de sporters bijhouden. 'Bij de intake wordt een programma samengesteld met het concept EGYM. Dit is individueel en op maat gemaakt'. Het EGYM-concept is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen waarmee je binnen 30 minuten een complete workout volbrengt. 'Fysiofit Berghem heeft drie fitcoaches te weten Gertie, Romy en Graham', vult Anne aan. 'Ze begeleiden de mensen om het gewenste doel te bereiken'.

fysiofitberghem02

Geert van Rodijnen, Roy Dappers en Anne Bongers zijn reuze trots op de nieuwe ruimte. 'Het loopt storm', reageert Anne enthousiast. 'Het leeft enorm en het is bij ons laagdrempelig'. FysioFit Berghem is voor iedereen toegankelijk en behandeld en begeleidt mensen om op een gezonde manier klachten te voorkomen (preventie), te verzorgen (care) of te genezen (cure). Dit gebeurt middels fysiotherapeutische benadering, sport en beweging (FysioFitness) en gepaste adviezen en begeleiding op maat. Verder werkt FysioFit Berghem  multidisciplinair met huisartsen, een diëtist, ergotherapeut en podotherapeut.

Wil jij ook onder begeleiding bij FysioFit Berghem trainen? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek. FysioFit Berghem, een aanwinst voor Berghem!

Meer info: www.fysiofitberghem.nl 

{flickr set=72177720308201427}