• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Voor het Lekkerste brood, koek en banket moet je op Berghemse markt zijn, nu mooie aanbieding!

Wie is ’t Stoepje? Of toch Bakkerij Elmar's? Die staat iedere week op de donderdag op de markt in Berghem. Bakkerij Elmar's een van de ondernemers voor 't Stoepje. Bakkerij ‘t Stoepje, opgericht in 1979, is de bekendste en grootste franchise formule in brood, koek en banket op de markten in Nederland. Inmiddels kom je Bakkerij ‘t Stoepje wekelijks op meer dan 600 markten in Nederland tegen. En Bakkerij Elmar's heeft op dit moment 36 van deze 600 markten. Elmar's kunnen we wel beschrijven als enthousiast en ambitieus. Er zal ook geen dag zijn dat mensen hem niet vrolijk in zijn kraam zien staan. Roy van Bakkerij Elmar's en

van het 't Stoepje natuurlijk is altijd vrolijk en vriendelijk. Hij staat op iedere donderdag voor u klaar! Hij zit ook nooit stil, hij wil graag voorloper zijn. Hij zal daarom altijd blijven investeren en op zoek gaan naar nieuwe dingen.

bakkerijtstoepje 2

Waarom komen klanten juist bij Elmar's aan de kraam?
Elmar's kraam ziet er altijd piekfijn uit: strak en netjes. Hij heeft een erg groot assortiment waardoor er voor elke klant wat bij zit. Ook zorgt hij voor variatie in zijn assortiment, hij wil graag dat zijn klanten elke keer weer wat nieuws kunnen proberen. Je hoeft ook niet bang te zijn dat er niks lekkers meer is aan het eind van de dag. Elmar's werkt namelijk samen met Too Good To Go, dit zorgt ervoor dat er op elk moment van de dag genoeg keus is!

Wat is zijn Extra service?
Elmar is gewoon heel makkelijk en probeert je altijd te helpen, wat het probleem ook is. Kan hij het op een of andere manier oplossen? Dan zal hij dit altijd doen! Klanten omschrijven Elmar's ook wel als klantvriendelijk en klantgericht. Er kan dan ook altijd bij Elmar's besteld worden, hij heeft namelijk graag goed contact met zijn klanten. Of dit nu telefonisch is, via de mail of zelfs d.m.v whatsapp dat maakt ons niet uit. Alles om het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Speculaas/Kruidnoten December-actie!!
Per stuk €3,50
2 Stuks voor €6,-

bakkerijtstoepje 1