• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Granos van oud-Berghemnaren Peter en Josette Boon is genomineerd voor leukste koffiezaak van het jaar, stem je op Granos?

Bijna een jaar geleden vertrokken Peter en Josette Boon naar het prachtige en toeristische Doesburg om daar hun droom te verwezenlijken, namelijk een eigen zaak beginnen. Ze openden in oktober 2021 de koffiezaak Granos. En dat gaat hen goed af. Ze stonden de eerste weken samen in de koffiezaak, maar het liep zo goed dat ze al snel personeel nodig hadden. Nu hebben ze al 10 personeelsleden in dienst. En dat is wel nodig. In deze Hanzestad is het een komen en

gaan van toeristen. En de toeristen willen koffie drinken. Dan kan natuurlijk bij Granos! Regelmatig is het zo, dat binnen en buiten geen stoel meer te verkrijgen is!

Veel Berghemnaren hebben inmiddels een bezoekje gebracht aan koffiehuis Granos. Ze komen op visite of combineren een dagje Doesburg met een bezoekje aan Granos. En daar drinken ze de heerlijke koffie van Peter en Josette Boon. Bij iedere kopje koffie wordt een koffielikeurtje, een koekje of een snoepje met een glaasje water gereserveerd. Buiten de lekkerste koffie van Doesburg en omgeving, bieden ze ook lekkernijen aan. En met dit mooie weer zijn er ook ijsjes te krijgen.

Niet alleen Berghemnaren hebben dit inmiddels ervaren. Granos is genomineerd voor de leukste koffiezaak van het jaar 2022. Want koffiezaken zijn onmisbaar. Er vinden ontmoetingen plaats tussen mensen die elkaar lang niet gezien hebben, mensen worden er verliefd, er wordt gewerkt en er wordt heerlijke koffie gedronken. Daarom wordt er nu in iedere gemeente van Nederland gezocht naar koffiezaken die een titel in hun eigen gemeente en provincie verdienen.

Stem je op Granos? Surf naar www.koffiezaakvanhetjaar.nl en stem op de koffiezaak van Peter en Josette. Ze zijn er heel blij mee en wie weet wordt Granos de leukste koffiezaak van het jaar 2022!

Foto's Harold Mazen 

{flickr set=72177720301643398}

Wil je ook de lekkerste koffie van Doesburg en omstreken proeven? De openingstijden zijn van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Koffiebar Granos
Roggestraat 1
6981 BJ Doesburg