• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Het Bruisend hart van Berghem ZOEKT een Bruisende Verbinder! Ben jij dat?

'Heb jij ideeën om dé huiskamer van Berghem te laten schitteren voor alle Bèrgse mensen? Beleef jij plezier aan het samenwerken met anderen voor Berghem? Grijp dan nu je kans!', dit zijn de eerste zinnen van de vacature waarmee het dorpshuis op zoek gaat naar de opvolger van locatiemanager Maria van der Heijden. Ze neemt op 1 november afscheid van de Berchplaets. Ben jij nieuwsgierig? Lees dan verder! Er is ook een mogelijkheid om in overleg verantwoordelijkheden te verdelen over twee functionarissen. Spreekt een deel van de vacature je aan, reageer dan ook!

DORPSHUIS DE BERCHPLAETS
Een ideaal dorpshuis = een huis van het dorp, een huis van de Bèrgse mensen kortom ‘Thuis in de buurt’! Het is een thuis voor de Bèrgse verenigingen, instellingen, groepen én een werkplek voor ondernemers. Berchplaets 2.0 bruist van activiteiten en evenementen. Laagdrempelig ontmoeten is één van onze maatschappelijke opdrachten uit het Actieplan. De huidige beheerder gaat na een fijne werkperiode genieten van haar pensioen en het bestuur van Stichting de Nieuwe Berchplaets zoekt met ingang van 1 november as een opvolger.

BRUISENDE VERBINDER
Inhoudelijk leider…
Je bent daadwerkelijk het bruisend hart van de Berchplaets! Je denkt en handelt vanuit de visie en ziet altijd kansen om het actieplan te realiseren in samenwerking mét de vrijwilligers, de vaste gebruikers en alle Bèrgse betrokkenen. De inhoud is leidend; o.a. invulling geven aan de bekendheid, het seizoensprogramma én zorg en welzijn voor alle Berghemnaren.

Begeleider…
Je bent de spin in het Berchplaetsweb en draagt moeiteloos mensen een warm hart toe! Elke dag werk je samen met iedereen aan een zo bruisend mogelijke Berchplaets. Daarvoor is het belangrijk dat jij je energie en enthousiasme overdraagt aan alle mensen die zich inzetten voor ons
dorpshuis. Jij laat anderen schitteren! Stimuleren, instrueren, aanspreken, delegeren, faciliteren zijn vanzelfsprekend vaardigheden die van belang zijn om jouw team optimaal te laten functioneren.

Vacature Bruisende Verbinder Dorpshuis de Berchplaets – 20220817

Ondernemer…
Je bent gericht op de inhoud en durft tegelijkertijd zakelijk te acteren in het belang van de Berchplaets! Het lukt jou om vrijwilligers, verenigingen, instellingen, groepen, ondernemers, bezoekers te boeien en duurzaam te binden aan de Berchplaets. Je maakt op een natuurlijke wijze connectie met anderen. Ook
daar waar het spannend of nieuw is. Je bent naast intern ook extern gericht en schept mogelijkheden daar waar ze in eerste instantie er niet lijken te zijn.

Beheerder…
Je steekt graag je handen uit je mouwen! Je draagt met liefde zorg (beheer en onderhoud) voor het gebouw, de inventaris en de omgeving van de Berchplaets. Je bent handig, accuraat tijdens storingen en daar waar nodig pragmatisch ingesteld. Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijke reglement, algemene gedragscodes, orde, veiligheid,
leefklimaat en het gebruik van het gebouw. Je bent verantwoordelijk voor de operationele dagelijkse gang van zaken. Met de collega van de administratie wordt in gezamenlijk overleg een nieuwe werkverdeling gemaakt betreffende verhuur, planning, contracten, exploitatie horeca, technische zaken, sleutelbeheer en
administratieve werkzaamheden. Afhankelijk van ieders talenten.

JIJ KRIJGT…
@ Een schitterende baan waarin je met jouw ideeën samen met anderen verder kan bouwen aan de visie
en de doelstellingen van de Berchplaets.
@ Veel vrijheid om nieuwe initiatieven te ontwikkelen
@ Regie over je eigen agenda en beschikbare tijd
@ Een welwillend ambitieus bestuur als sparringpartner
@ Salaris marktconform
@ Mogelijkheid om in overleg verantwoordelijkheden te verdelen over twee functionarissen

INTERESSE
Stuur je CV en motivatiebrief z.s.m. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Eventuele vragen kunnen via het bovenstaande mailadres gesteld worden. Je ontvangt altijd een bericht van het bestuur van Stichting de Nieuwe Berchplaets!