• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Massagepraktijk van Karin van Vliet bestaat vandaag 12,5 jaar!

Vandaag, zaterdag 21 mei, bestaat de massagepraktijk van Karin van Vliet 12,5 jaar! Deze mijlpaal wou de massagesalon Body Healing bij Karin in Berghem stilletjes voorbij laten gaan, maar het is toch wel heel leuk om haar op deze wijze in het zonnetje te zetten. Het is immers niet niks!!! Proficiat Karin met deze mijlpaal, op naar de 25 jaar!

Bij massagepraktijk Body Healing bij Karin kunt u terecht voor verschillende massages:

Het lichaam spreekt een eigen taal, luisteren naar deze taal, even in stilte aanwezig zijn, tijd en aandacht nemen voor jezelf, het is geen overbodige luxe! Jouw lichaam draagt je iedere dag!

Massage een aanraking, iets gemaakt uit niets, voelt zo goed!

Aanraking en ontspanning, zijn voor ieder mens, wezenlijke behoeftes, zonder deze aandacht, zitten we minder lekker in ons vel. Een massage met warmte, aandacht en afstemming gegeven, laat je ontspannen binnen verkrampingen van welke aard dan ook. Geeft een gevoel van loslaten en rust, meegaan en overgave! De basis massage wordt gegeven vanuit de klassieke ontspannings massage en kenmerkt zich door diepgang en goed invoelend vermogen. Vloeiende strijkingen worden afgewisseld met zachte en diepere knedingen, ritmische massage en intuïtief met respect en gevoel!

Muziek en warme geurige olie, heerlijke ingredi├źnten voor een bijzonder diepwerkende massage, ontspannend, natuurlijk en verfijnt!

Bent u ook nieuwsgierig geworden en wilt u ook echt tot rust komen ervaar het dan zelf bij Body Healing by Karin. Neem eens een kijkje op de website www.bodyhealingbykarin.nl

Ben je op zoek naar een mooi cadeau dan is het een heel leuk idee een massage-cadeau bon te geven. De massage-cadeaubonnen zijn in elke prijsklasse te koop, en worden feestelijk verpakt.

Luister naar je lichaam, en ontdek de kracht van massage.
Body Healing by Karin
Julianastraat 22 A
5351 AN Berghem
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-54761428