• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Muifelbrouwerij heeft Open Brouwerij Dagen op 28 en 29 mei

Op 28 en 29 mei 2022 opent Muifelbrouwerij uit Oss de deuren voor het publiek tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen, in het kader van de Week van het Nederlandse Bier. Gedurende de Week van het Nederlandse Bier, dit jaar van 19 mei t/m 29 mei, kan Nederland kennismaken met de diversiteit van bier tijdens tientallen activiteiten door het hele land. Onderdeel hiervan zijn ook de Nederlandse Brouwerijdagen, van 27 tot en met 29 mei, waar brouwerijen uit heel het land aan meedoen. Bierliefhebbers zijn deze dagen van harte welkom om de biergeheimen te ontdekken van onder andere Muifelbrouwerij. 

Spectaculair kijkje in de keuken
Martin Ostendorf van Muifelbrouwerij: “Op onze open dagen laten we bierliefhebbers toe op onze locatie, die normaal niet publiek toegankelijk is. Bierliefhebbers kunnen tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen het verhaal achter onze brouwerij en de bieren ontdekken. We laten zien met welke ingrediënten ons bier wordt gemaakt en hoe wij dagelijks de bieren brouwen. Natuurlijk vertellen we ook over hoe we tot de ontwikkeling van een nieuw bier komen en krijgt iedereen uitgebreid de gelegenheid om onze bieren te proeven. De Week van het Nederlandse Bier is een prachtig initiatief om aan heel Nederland te laten zien hoe rijk onze biercultuur is!”

Over Muifelbrouwerij
De Osse trots Muifelbrouwerij bestaat alweer 16 jaar. De brouwerij brouwt meer dan 25 bieren waaronder de bekende, prijswinnende bieren Zuster Agatha, Messentrekker en D’n Ossekop. Kom een kijkje nemen op 28 en 29 mei en geniet van de gezelligheid, de live brouwsessies en proef onze prijswinnende bieren.

Over de Week van het Nederlandse Bier
De Week van het Nederalandse Bier vindt plaats van 19 tot en met 29 mei 2022. Tijdens de week staat het bier van eigen bodem centraal en vinden er in heel Nederland bieractiviteiten plaats. De week wordt georganiseerd door Stichting Week van het Nederlandse Bier waarin de gehele biersector zicht heeft verenigd met als doel het Nederlandse bier te promoten. In de Stichting Week van het Nederlandse Bier zitten afgevaardigden van: Nederlandse Brouwers, CRAFT, Alliantie van Bier Tapperijen, Mitra Slijterijen, Bier&Co, Bierburo, Birdy Publishing / Bier! magazine en Bier Consumenten Vereniging PINT.