• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Iets nieuws in Berghem, Britt's zijden bloemen laat klanten met glimlach de deur uitlopen!

Al langere tijd heb ik een passie voor interieur en bloemen. Een paar maanden geleden ben ik dan ook mijn droom achterna gegaan en mijn passie voor bloemen voortgezet. Mijn naam is Britt van Noort, geboren in Haarsteeg maar onlangs verhuisd naar het mooie Berghem voor de liefde. Ik vind het leuk om boeketten samen te stellen, maar ik geniet er nog het meeste van als klanten met een glimlach

de deur uitlopen. De boeketten stel ik zelf samen, maar het is ook mogelijk om zelf met wensen te komen, samen kunnen we hiernaar kijken en tot een mooi gezamenlijk resultaat komen.

Mijn atelier is gevestigd in Haarsteeg maar het is vanaf nu ook zeker mogelijk om boeketten af te halen in Berghem. Bezorging is ook mogelijk in Berghem en omstreken. Verder ben ik te vinden op instagram en facebook onder de naam Britt’s zijden bloemen.

Ik werk met hoogwaardige kwaliteit zijden bloemen. Ik laat me inspireren door de nieuwste trends en ontwikkelingen en werk met seizoens collecties. De voordelen van zijden bloemen op een rijtje: je hoeft de bloemen geen water te geven, dus geen onderhoud, geen last meer vieze vazen of vervelende geuren, veroorzaken geen allergieën, de bloemen blijven jaren mooi zonder slap te gaan hangen.

Naast zijden bloemen verkoop ik ook vazen en kunstplanten. Door de hoge kwaliteit zijn ook de kunstplanten bijna niet van echt te onderscheiden. De bloemen zijn tevens ook per stuk verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om je eigen vaas te laten vullen met zijden bloemen. Samen kijken we naar het perfecte plaatje.

Voor meer informatie mag je me altijd mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen/whatsappen via 0683508036. De website komt binnenkort online, we zijn hier nog druk mee bezig.

brittszijdenbloemenlogo