• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Droom Curacao is na 8 jaar ten einde, uw vakantie was onze zorg!

Na 8 jaar is de droom van Frenk en Dianne Megens ten einde gekomen. Ze hebben deze week de sleutel van Abaai Resort overhandigd aan de nieuwe eigenaren. Ze sloten hun succesvolle periode af met een bericht op de social media: 'Als onze gasten weer naar huis gaan na een fantastische vakantie op Curacao bij Abaai Resort, wensen we ze een goede vlucht en zwaaien we ze uit bij de poort.

Vandaag zijn de rollen omgedraaid, onze gasten blijven nog en zwaaien ons uit. Voor ons gaat er een nieuwe geweldige andere poort weer open. Wij bedanken alle gasten die in de afgelopen acht jaar een mooie vakantie bij ons hebben gehad. Jullie hebben Abaai Resort groot gemaakt en daar zijn wij dankbaar voor. Tv programma "ik vertrek" kon een succes verhaal uitzenden voor ruim 1.2 miljoen kijkers!
Ook daarvoor zijn we dankbaar! Wij geven vandaag met veel trots Abaai Resort over aan Nick en Naomi en hun zoontje Jack! Heel veel succes met dit prachtige paradijs in Julianadorp!'

Frenk is zestig en Dianne wordt het volgend jaar ook. Voor de oud-Berghemnaren is het genoeg geweest, want zeven dagen in de week ben je aan het werk. 'Dat geeft niet, maar het werd wel zwaar. Het is mooi geweest, na acht jaar weten we wat een mini resort runnen is', vertelt Dianne. 'We hebben het met veel plezier opgezet en gerund en met trots geven we ons goed lopende bedrijf over aan de nieuwe eigenaren!'

Ze blijven in Curacao wonen, daar hebben ze een huis gekocht. 'Maar volgende week komen we even naar Nederland omdat onze kleindochter wordt geboren', sluit ze af.

Mooi Berghem wenst Frenk en Dianne nog heel veel geluk toe op het subtropisch eiland. We hebben jullie met plezier 8 jaar gevolgd van de verrichtingen op Abaai Resort. Het gaat jullie goed!