• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Harm Theunisse van Symcon GreenVinyl is Berghems ondernemer van het jaar 2022

Tijdens de feestavond van Ondernemers Vereniging Berghem bij Roots in Berghem is Harm Theunisse van Symcon GreenVinyl uitgeroepen tot ondernemer van het jaar 2022. Hij kreeg de meeste stemmen van de leden. โ€œTotaal niet verwacht, maar wel super leukโ€, zo luidde zijn eerste reactie na de bekendmaking. Harm Theunisse nam de bijbehorende bokaal in ontvangst. Samen met zijn vrouw Angela proosten ze

op dit bijzondere moment.

๐—›๐—ฎ๐—ฟ๐—บ ๐—ง๐—ต๐—ฒ๐˜‚๐—ป๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ฒ was g๐—ฒ๐—ป๐—ผ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ข๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒan het ๐—๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ met deze redenen:
Hij is eigenaar van Symcon in Veldhoven (Symcon group). Voor sommigen is het nog altijd een raadsel wat deze Berghemse ondernemer eigenlijk doet in Veldhoven. Daar komt nu verandering in.

- Symcon heeft twee takken: het leveren van grondstoffen om cd's te maken en het produceren van lp's ofwel langspeelplaten.
- Het paradepaardje is zijn nieuwste machine die lp's maakt die niet 70, maar 400 (!) keer afgespeeld kunnen worden. Uniek!
- Het geheim schuilt in de ontwikkeling die erachter zit: spuitgieten in plaats van persen, een techniek die ook bij de productie van cd's wordt toegepast. Harm zag daar een kans liggen.
- Geef nooit op. Die spreuk is Harm op het lijf geschreven. Tegen hem is altijd gezegd dat deze handel 'm nooit zou gaan lukken. Door erin te blijven geloven en door te zetten, maar ook in te spelen op dat wat er in de markt speelt - lp's zijn weer helemaal in opkomst - is het 'm gelukt
- Eindelijk is het mysterie ontrafeld.

De redactie van Mooi Berghem feliciteert Harm Theunisse met deze prachtige titel 'ondernemer van het jaar'.

Foto's van deze uitreiking volgen nog.