• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Sparen voor gratis FANartikelen van eigen held bij Albert Heijn Berghem!

Albert Heijn Berghem heeft weer een schitterende actie. Na de monopoly-actie en onlangs de Bergse historisch boek-actie start maandag 11 april een FAN-artikelen-actie. Franchisenemer Rodney van der Burgt is heel enthousiast over de nieuwe actie. 'Deze actie stond al in de planning in de coronatijd. Maar helaas moesten we dit cancelen'. Maar gelukkig start deze week dexe mooie actie. 'We hebben veel leuke reacties gehad van de deelnemende verenigingen. Toch hartstikke mooi dat je naam en het logo of de leden op

het FAN-artikel komen te staan'. Albert Heijn heeft alle verenigingen aangeschreven. Vier Berghemse verenigingen, te weten Berghem Sport, Taekyon Berghem, LTC Rackets en Dansclub Beatyes doen mee. Van deze deelnemende verenigingen zijn foto's gemaakt van hun jeugdleden.

Vera van den Broek schoof aan en pakt de posters. 'Kijk, ken je deze persoon?'. Zij liet de poster van Taekyon zien. 'Ja, ze werkt hier bij Albert Heijn'. Vera liet een paar fan-artikelen zien zoals een drinkbeker, placemat, slippers, mok en broodtrommel. 'Het zijn kwalitiatief goede en bruikbare produkten, geen China-spul', vult Rodney aan.

Dus vanaf maandag 11 april kun je gratis sparen voor fan-artikelen. En hoe gaaf is dat? Sparen voor echte FANartikelen met je eigen spelersfoto en clublogo. En niet alleen de leden kunnen sparen, maar ook de ouders, opa's en oma's en alle andere fans. Iedereen wil wel zo'n leuk FANartikel van 'zijn/haar' eigen held hebben. 

Alle FANartikelen worden bij elkaar gespaard in een eigen persoonlijke online fanshop. Hoe cool! Bij iedere €10,- aan boodschappen ontvangt de klant 1 spaarzegel. In de online fanshop bekijken en bestellen ze vervolgens de FANartikelen met de gespaarde actiecodes. 

Maar....voor elke gespaarde punt, gaat er 5 cent naar de vereniging. Dat kan behoorlijk oplopen! De spaarperiode duurt 8 weken en de looptijd is van maandag 11 april tot en met 12 juni 2022. Op zondag 19 juni sluit de webshop van de FANartikelen. Vervolgens worden alle FANartikelen gedrukt en geproduceerd en kunnen ze deze begin juli ophalen.

ahberghemspaaractie02

ahberghemspaaractie03