• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Marian van Zutphen levert na 31 jaar sleutel in van Sportcentrum Berghem

Het was een hectische en emotionele week voor eigenaar Marian van Zutphen van het Sportcentrum Berghem en Sport & Healthclub Four2go. Voor de laatste keer sloot ze de deuren van Sportcentrum Berghem. Na 31 jaar komt er een einde aan de mooie en bijzondere tijd aan de Osseweg in Berghem. Op de laatste werkdag van Marian, donderdag 31 maart, werd er voor de laatste keer gesport. Een tennisclubje bedankte haar voor

de mooie tijd in Sportcentrum Berghem. Ook andere mensen kwamen nog eventjes langs om Marian te bedanken.

Een vriendengroep vanuit Geffen overhandigde haar een mooie bos met bloemen. Dat werd haar teveel. Ze heeft zoveel jaren, met alle ziel en zaligheid, gegeven voor dit prachtige Sportcentrum. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. 'Ik vind het heel jammer, maar het wel goed zo', was de reactie van Marian. Voor de laatste keer serveerde zij een kopje koffie en een drankje. Die sociale contacten met haar klanten gaat ze zeker missen! Gisteren leverde zij de sleutel in en was het tijdperk Sportcentrum Berghem en Sport & Healthclub Four2go voorbij!

Mooi Berghem wil namens alle sporters Marian nog hartstikke bedanken voor de fijne en sportieve jaren aan de Osseweg. Je was, samen met je team, altijd heel gastvrij en iedereen vond het heel prettig om hier te komen sporten en een praatje te maken. Het tijdperk is helaas voorbij....het ga je goed Marian!

Toekomst Sportcentrum Berghem en Sport & Healthclub Four2go
Er is verandering gekomen voor de toekomst van Sportcentrum Berghem. Stanley Walters gaat namelijk het sportcentrum exploiteren. Dat betekent dat de horeca gewoon verder doorloopt en dat mensen weer kunnen kegelen en squashen. De sporthal is voor het prikken nog verhuurd tot 31 mei. Daarna is het afwachten of dit nog verlengd wordt. Zo niet, kan er weer gesport worden!

Projectontwikkelaar Van Wanroy uit Geffen verhuurt de komende 2 jaar nog het Sportcentrum Berghem en Sport & Healthclub Four2go. Vince Bruinsma van Four2go en Stanley Walters van het Sportcentrum kunnen alle sporters weer 2 jaar welkom heten!

Nieuw in Sportcentrum Berghem
Gelukkig dat er weer gesport kan worden. Behalve voor de tennissers! Er is namelijk geen ruimte meer om te tennissen. Stanley Walters gaat binnenkort in de tennishal 6 'Padel-banen' plaatsen. Dit is heel erg in in Nederland. Dat is erg jammer voor de tennissers, maar ze krijgen daar wel iets nieuws voor terug.