• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Nieuwe bekende fietsmonteur voor Mado Bike Center, profiteer nu van een mooie actie!

Mado Bike Center in Berghem zoekt al meer dan half een nieuwe fietsmonteur. Maar helaas, er zijn nog weinig serieuze reakties binnengekomen. Laat staan, een nieuwe fietsmonteur is nog niet gevonden! Maar gelukkig is daar verandering in gekomen. Horecatijger Alwin van Dijk heeft gesolliciteerd! Hij was een prachtige uitdaging begonnen bij cafe-zaal De Brug in Herpen, maar de uitdaging is al weer voorbij. De horecatijger ging niet

verder na zijn proefperiode.

Alwin heeft nu al een paar weken geen werk meer en pakt iedere mogelijkheid dan ook aan voor werk. Hij reageerde op de vacature bij Mado Bike Center en na een positief gesprek kan hij starten. Alwin heeft altijd gesleuteld aan zijn fiets, dus sleutelen met de fiets kan hij wel. En hij heeft twee supergoede monteurs Mado Roelofs en Lonneke v.d. Heijden naast zich. Zij leren hem veel bij. Sleutelaar Alwin heeft er veel zin in en gaat morgen beginnen met zijn nieuwe job! 'Ik heb er zin in. Op dit moment werk ik niet meer in de horeca. Dat is wel zonde, maar dat komt misschien wel een keer. Op dit moment moet er brood op de plank komen, en pak alle werk aan, wat in mijn mogelijkheden past'. 

Mado is heel blij met zijn nieuwe sleutelaar. 'Alwin gaat hier een paar uren per week werken. Op de dagen dat Lonneke niet werkt, sleutelt hij aan de fietsen. Ik geef hem de kans, om een echte fietsmonteur te worden. Ik heb er alle vertrouwen in. We hebben een proefperiode van 2 maanden, april en mei, afgesproken'.

Mado is heel blij dat er versterking is en heeft meteen een mooie actie in petto. 'Alle servicebeurten die Alwin morgen in behandeling neemt, zijn helemaal gratis!'. Dus heeft jouw fiets een onderhoudsbeurt nodig? Breng hem dan naar Mado Bike Center. Deze actie geldt alleen maar op de eerste werkdag van Alwin en alleen de uren zijn gratis. Onderdelen worden wel in rekening gebracht!

Nog veel succes sleutelaar Alwin bij Mado Bike Center in Berghem!

madobikecenteralwin02