• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

MvA interieurstyling en advies: Wie is de Berghemse Miriam van Aken?

Vanuit een hele grote passie voor interieurs is mijn enthousiasme ontstaan om een mooi eigen bedrijf op te starten. Ik ben Miriam, al jaren samenwonend met Jan en we hebben samen 2 prachtige kinderen. Geboren in Oss, maar woon al weer een lange tijd met heel veel plezier in Berghem. Inmiddels in een prachtig droomhuis waar ik mijn passie volledig in kwijt kan. De passie voor alles wat met wonen en inrichting te maken heeft, stamt al uit

mijn kindertijd. Toen was ik al vaak bezig met een make-over van mijn kamertje. Toen ik daarna op mezelf ging wonen, kon ik helemaal los gaan. Regelmatig een ander kleurtje op de muur, een andere opstelling, leuke hoekjes creëren met accessoires. Kortom; het zat er al vroeg in.

Toch ben ik op werkgebied nu pas deze richting in gegaan. Voorheen heb ik financiële functies bij verschillende bedrijven gehad. Ook erg leuk, maar natuurlijk een stuk minder creatief. Met kleine stappen ben ik gaan switchen. Eerst een goede opleiding, wat ik belangrijk vind om goed professioneel te kunnen starten. Inmiddels heb ik de opleidingen binnenhuisarchitectuur, interieurstylist en interieurfotografie succesvol en met heel veel plezier afgerond. Ervaring opgedaan door naast mijn vaste baan alvast mensen te gaan helpen. En toen kwam het punt om de grote stap te zetten. En wat is dit ontzettend leuk! Had ik het maar eerder gedaan!

De voldoening die het geeft om, bij mensen die vast lopen in hun keuzes, weer orde in de chaos te scheppen is enorm. Samen aan de slag gaan om iets moois te creëren. Een fijne sfeer scheppen waarbij iedere bewoner zich thuis voelt. Niets is mooier dan mensen blij maken!

Waar kan ik je bij helpen?
– Een mooi interieurplan afgestemd op jouw wensen
– Eindelijk de juiste sfeer en harmonie in huis
– Voor elk budget mogelijkheden
– Kleine interieur veranderingen: groot impact
– Met bestaande meubels toch een hele nieuwe sfeer creëren
– Webwinkel met mooie woonaccessoires
– Kortom alles voor een warm thuis

Voor nog meer informatie: www.mvainterieurstyling.nl
Mailen of bellen mag natuurlijk ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06-25350052

MvAinterieurstylingenadviesfoto