• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Verzorgd bedrijventerrein is prima visitekaartje, dat kan Verploegen Tuin en Grondwerk uit handen nemen!

Verploegen Tuin en Grondwerk uit Berghem is een jong bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in hovenierswerk, onderhoud, rooien, aanleg en renovatie van tuinen. Zo ook pakt het alle voorkomende werkzaamheden in het grondwerk met beide handen aan. Ook voor het onderhoud van bedrijventerreinen. Dat kan Verploegen Tuin en Grondwerk, expert in hovenierswerk & Grondwerk, uit

je handen nemen!

Een verzorgd bedrijventerrein is een visitekaartje
‘Zakelijk groen’ is niet te onderschatten. Een mooie haag, netjes onderhouden bomen, een fraai groendak en een nette bestrating van uw bedrijfsterrein zorgen ervoor dat de uitstraling van uw bedrijf verbetert. Een beter visitekaartje is nauwelijks denkbaar.

Frequent onderhoud is daarbij onontbeerlijk, maar in de praktijk blijkt dat de buitenruimte door ondernemers vaak vergeten wordt. Begrijpelijk, want groenonderhoud is vaak bijzaak voor u. Wat voor u minder belangrijk is, vindt Verploegen Tuin en Grondwerk wel belangrijk.

Groenonderhoud bij bedrijven
Verploegen Tuin en Grondwerk verzorgt onder andere de beplanting, snoeiwerkzaamheden, zorgen voor een prachtig gazon, onkruid- en ziektebestrijding, onderhouden waterpartijen en een verzorgde parkeerplaats of entree. Ook schoffelen en verzorgen bomen zit in het pakket! Deze werkzaamheden voert de Berghemse hovenier uit op de meest milieuvriendelijke manier.

verploegenbedrijven02

Bel of mail voor een afspraak om uw wensen te bespreken. Verploegen Tuin en Grondwerk is klantgericht en het wordt pas afgerond bij 100% tevredenheid!

Verploegen Tuin en Grondwerk
Zevenbergseweg 50A,5351PJ in Berghem
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.verploegengrondwerk.nl
tel: 06-46278724

verploegen

verploegentuinsander