• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Pawn.nl Berghem viert 5-jarig bestaan met opvallende spandoek!

Pawn.nl bestaat dit weekend 5 jaar. Eigenaar Marc Kloth had een mooie actie 'Madness sale weekend' in petto! De klanten konden hun eigen korting bepalen door een 1 pijl gooien op een dartbord. Die punten die je gooide, was de korting! Buiten de korting kregen de klanten bij binnenkomst een lekkere appelflap. 'Het liep allemaal goed', liet Marc weten. 'Een hele geslaagde actie. Veel meer mensen weten Pawn.nl Berghem te vinden. Op deze nieuwe locatie is mijn bedrijf makkelijker te vinden'. Maar bij dit 5-jarig jubileum hangt er buiten een groot spandoek met

de tekst 'Al 5 jaar in business ondanks de Rabobank'.

Wat houdt dat in is meteen de vraag? 'Nou, ik had alles prima geregeld om mijn zaak te openen op de oude locatie. Ook mijn hypotheek. De 'regionale' Rabobank had de hypotheek goed geregeld, totdat het 'risico management team van de Rabobank' hun terugfloot. Die zagen geen brood in Pawn.nl Berghem!

Dat betekende voor mij geen hypotheek en moest snel schakelen om toch een hypotheek te krijgen. Wel kon ik naar Qredits waar ik een veel hogere rente kreeg', legde Marc uit. 'Dat was voor mij een hele grote domper. Rabobank Oss-Bernheze heeft me prima geholpen, maar helaas ging het niet door. Ik kon niet anders en heb bij Qredits een lening afgesloten voor 5 jaar. Toen vertelde ik al, als ik over 5 jaar nog bestaat, dan maak ik goede reklame voor jullie'. Bij deze!

Het 'risico management team van de Rabobank' zag het niet zitten, maar Pawn.nl Berghem heeft al 5 jaar lang toch een hele goede business. 'Op naar de 10 jaar', lachtte Marc. En dat gaat zeker lukken op deze nieuwe locatie.

Marc Kloth liet nog weten dat bij Pawn.nl Berghem geen UPS-service meer heeft. De service heeft hij stoppgezet.