• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Start verkoop koopappartementen in plan 'Leven op het Bergse Veld'

Op dinsdag 16 november start de verkoop van de 14 koopappartementen in het plan Leven op het Bergse Veld. Het appartementencomplex Sofia Kraan Staete bestaat uit drie bouwlagen met in totaal 40 appartementen:
14 koopappartementen en 26 huurappartementen in verschillende prijscategorieën. De verkoopprijzen van de appartementen beginnen bij

€ 283.000,- vrij op naam.

Combinatie Muller Wagemakers won de prijsvraag die door de gemeente Oss werd uitgeschreven voor het appartementengebouw. Zij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het gebouw dat aan de rand van het plein komt. Muller Bouw realiseert het gebouw.

Duurzaam wonen
Duurzaam bouwen heeft de toekomst. Vanzelfsprekend dat hier binnen het plan veel aandacht voor is. Alle woningen zijn uitstekend geïsoleerd en waar mogelijk worden circulaire materialen gebruikt. Daarnaast is er gekozen voor collectieve installaties voor de levering van warmte en koeling.
Deze hebben een zeer hoog rendement. De opgewekte energie wordt lokaal opgeslagen.

Stijlvolle nieuwbouw
Het metselwerk van het gebouw wordt uitgevoerd in een lichte steen waarbij meerdere massadelen worden afgewisseld met verspringingen in de gevels en speels uitstekende balkons.

De detaillering in het metselwerk geeft het geheel een bijzonder tintje.

Heeft u interesse voor deze koopappartementen? Maak deze dan nu bekend bij Van de Heuvel Makelaars! Neem contact op met het kantoor via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0412-405022 om je interesse kenbaar te maken. Van de Heuvel Makelaars houdt u op de hoogte van alle informatie omtrent dit project.