• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Ook verkrijgbaar bij MvA interieurstyling en advies: Kadobon ‘Inspiratie uurtje’

Zoek je nog een origineel kado? Dan ben je bij MvA interieurstyling en advies uit Berghem op het juiste adres! Bij Miriam van Aken kun je een origineel kadootje verkrijgen voor een verhuizing, verjaardag, Sinterklaas, Kerst of zomaar natuurlijk! Met deze kadobon geef je iemand een uur lang interieurinspiratie. In dit uur worden er tips en adviezen gegeven over

meubelopstelling, kleurgebruik en het toepassen van accessoires.
Dat is nog eens een origineel kadootje voor € 49,95! 

MvA interieurstyling en advies

Warmte, geborgen en gezelligheid, dat is de sfeer die je wilt voelen als je je eigen huis binnen stapt. Een huis moet voelen als thuis komen. Een warme jas. Lukt het maar niet om deze sfeer te creëren? Wil je een keer iets totaal anders met je interieur, maar kom je er niet uit hoe je dit aan moet pakken? Of verandert de thuissituatie; er komen kinderen, de kinderen worden groter, we werken steeds meer thuis.

Allemaal momenten waar je interieur in mee zou moeten veranderen. Hoe richt je jouw huis/kamer zo in dat het één geheel wordt. Afgestemd op elkaar en precies passend bij de wensen van de bewoners. Hoe pak je dat aan?

MvA interieurstyling en advies wilt je daar graag bij helpen. Alle ideeën en wensen samenvoegen tot een mooi, passend en warm geheel. Geen kopie uit een showroom, maar een uniek interieurontwerp afgestemd op de bewoners. Dit kan van een compleet interieuradvies tot aan kleine aanpassingen die wel een groot impact hebben. Voor elk budget zijn er volop mogelijkheden. Voor een vrijblijvende afspraak: bel 06-25350052 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk ook even op de website, www.mvainterieurstyling.nl

MvAinterieurstylingkadobon