• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Ontstoppingsbedrijf Van Melis werkt voortaan vanuit Berghem

Ontstoppingsbedrijf van Melis is 16 september 1985 opgericht door grondlegger Jan van Melis, 5 jaar later is zijn zoon Jurgen ermee ingestapt. Veel bedrijven, verenigingen, particulieren, restaurants, scholen hebben ze verlost van hun problemen, zoals het riool ontstoppen van wc’s wastafels, keukens, regenwaterafvoeren etc. Ook vetvangers voor bedrijven en restaurants zuigen ze leeg en worden gereinigd, dit doen ze uiteraard onder de hiervoor geldende normen.

Problemen van wateroverlast zoals een blank staande kelder of veel wateroverlast in tuinen bij particuliere en bedrijven groot of klein worden door hun verholpen. Maandelijks en jaarlijks rioolonderhoud van particulieren huizen, appartementencomplexen en vleesbedrijven is van toepassing. Niets is teveel voor Ontstoppingsbedrijf van Melis!

Helaas hebben ze in 2016 afscheid moeten nemen van grondlegger Jan van Melis. Nu vijf jaar later is kleinzoon Joëy in het familiebedrijf gestart en ook Ingrid (vrouw van Jurgen) heeft haar intrede gemaakt en doet o.a. de administratie en het beantwoorden van de telefoon en afspraken inplannen. Onlangs zijn ze verhuisd met hun bedrijf vanuit Oss naar de Koolzaadweg in Berghem en kunnen ze nog sneller handelen omdat alles nu aan huis is.

Hun werkgebied is groot en ze komen dus op veel plaatsen zoals Berghem, Oss, Haren, Heesch, Uden, Ravenstein, Schaijk, Nijmegen, Rosmalen, Empel, ’s-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel etc. Het bedrijf bestaat over 4 jaar 40 jaar! Een betrouwbare partner zijn voor hun klanten is dus ook prioriteit!
En binnenkort komt hun nieuwe aanwinst, een nieuwe DAF met hogedruk/zuig/persunit…wordt vervolgd!

Jurgen en Ingrid van Melis

Koolzaadweg 30 A
5351 LP Berghem
0412-622874

Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website : www.ontstoppingsbedrijfvanmelis.nl