• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Nieuw in Berghem en omgeving, 'Dog4Life'!

Er is iets nieuws in Berghem en omgeving. Petra van der Sloot heeft Dog4life opgericht. Ze geeft diverse hondentrainingen voor alle honden van pup tot volwassen hond, rashond of rassenkruising en voor ieder baasje van jong tot oud. Ze licht het uitvoerig toe. Mijn naam is Petra van der Sloot en ik ben woonachtig in Berghem. Ik geef hondentrainingen van pup tot volwassen hond voor het hele gezin. En het belangrijkste: in de eigen vertrouwde omgeving. Wat bedoel ik hiermee?

Jullie hebben een hondje gekocht en willen hulp bij het opvoeden van dit hondje. Hierin kan ik jullie begeleiden, samen met jou maar ook een eventuele partner of kinderen die hieraan mee willen doen. Dit alles bij jullie thuis of in het park om de hoek. Tenslotte woon en leef je daar en je hondje ook. We gaan aan de slag met de dingen die je dagelijks meemaakt op de plek waar je ze meemaakt. Hierin ben ik dus anders dan veel andere trainers. Je gaat op een leuke en laagdrempelige manier samen met je hondje aan de slag.

Ik ga je alles leren wat jij en je trouwe viervoeter wil leren. Bijvoorbeeld als je het belangrijk vindt dat het hondje zonder te trekken mee loopt, maar niet persé precies naast je hoeft te ‘volgen’, dan gaan we daar aan werken en niet aan het precies naast ‘volgen’. Training op maat dus.

De basis oefeningen ga je in ieder geval leren, maar ook het leren lezen en begrijpen van je hond komt aan bod. Hiermee zul je beter begrijpen waarom sommige dingen gebeuren of waarom hij iets doet of misschien juist niet. Ook is er genoeg ruimte voor vragen.

Groepstraining is ook mogelijk, voor kleine groepjes tot maximaal 5 deelnemers. Ook jachttraining behoort tot de mogelijkheden. Zowel privé als in groepjes. Trainen kan met dummy’s of met wild. Klaarstomen voor proeven, praktijkjacht of puur recreatief. Ook hier afhankelijk van wat wenselijk is.

Zelf heb ik nu mijn achtste hond in huis en ben ik ruim 30 jaar kynologisch instructeur. Ook volg ik diverse nascholingen, workshops en, lezingen om mijn kennis up-to-date te houden. Met de hond die ik nu heb volg ik Obedience (gedrag en gehoorzaamheid), Agility (behendigheid), Jachttrainingen, Zweetwerk en Veldwerk. Ook neem ik deel aan diverse wedstrijden en proeven in Nederland en Duitsland.

Wat ook leuk is om te vermelden, ik heb sinds kort de PowerWalkDog Instructeur opleiding afgerond en wil daar ook graag mee aan de slag gaan. Heb je een hond en wil je zelf ook wat aan je conditie doen dan kun je gaan PowerWalken met je hond. We gaan leuke routes lopen, stevig doorstappen, met afwisselend wat oefeningetjes voor jou en je hond. Goed voor het contact tussen baas en hond, goed voor de conditie van beiden en het gaat in één moeite door uitlaten en sportief bezig zijn. Win win situatie dus.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op mijn site www.dog4life.nl
Je mag natuurlijk ook gewoon bellen voor al je vragen 0612839544.

Ik hoop dat ik jullie binnenkort kan ontmoeten samen met je viervoeter.

Petra van der Sloot
Dog4life
www.dog4life.nl

dog4lifepetramethond